Aristo Krog

4,7
7 betyg
$$$
Restaurang

Nymodig kvarterskrog med jazz i hjärtat

På Aristo är det avslappnad atmosfär à la kvarterskrog med jazz och konst som gäller. I köket står Europa i fokus, presenterat i en modern à la carte-meny med en twist. Krogen är ljus, med stora fönster, inredning i ljust trä och ett öppet kök där man kan se hur kockarna jobbar.

Ett skickligt hantverk, innovativa presentationer och traditionella smaker utgör grunden för Aristo, som är en lika ambitiös som avspänd kvarterskog. Nästan lika viktig som maten och drycken är musiken, och då framför allt jazzmusik som sätter tonen och skapar en livlig atmosfär under hela dagen. Faktum är att krogens namn är hämtat dels från jazzen, dels från den aristokratiska kattfamiljen i Disneyklassikern Aristocats.

Målet med krogen är att skapa en fartfylld plats som välkomnar gäster från morgon till kväll, oavsett om det är för en lång affärslunch, dejt, brunch med vännerna eller söndagsmiddag med familjen. Maten vill de ska befinna sig någonstans mellan vacker finkrogsmat och vällagade kvarterskrogsklassiker, med passande dryck till.

Redan 1958 slog Bengt Wedholm upp dörrarna till Östergök i hörnet Kommendörsgatan/Styrmansgatan, en krog som blev omåttligt populär under de 17 år den var aktiv. Nu förvaltas den legendariska adressen med krogarna Aristo, och Restaurang Cuculo samt vinbaren Uva Vinbar, som alla drivs av Douglas Fagerman och Ruben Blomdahl.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,7
7
Google-logo
Google
4,9
34

Recensioner av Aristo

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Det går nästan inte att sätta full pott vid första besöket, som dessutom är på lunch. Men Aristo var ändå ganska nära! Väldigt trevligt ställe, ett bra tillskott i området, som behöver mer. Åt en steak frites. Aningen li...

Var på Aristos smygöppning igår. I helt nyrenoverad lokal så möts vi direkt av en härlig atmosfär och personal i toppklass!
En avskalad meny men ändå många alternativ. Ta absolut snacksen, en av dem innehöll potatis och löjrom oc...

Nytt ställe i toppklass! Allt på menyn är från starters till efterrätt är helt magiskt! Smakerna är något man aldrig själv kan få till i köket och det smälter i munnen!
Det finns en vinbar, en kvarterskrogsliknande restaurang och en...

Stockholms bästa restaurang! Rekommenderar alla att gå hit, perfekt ställe för en familjemiddag eller en dejt!

Vi inledde kvällen med ett glas vin i vinbaren UVA. UVA ligger i samma lokal och blev en perfekt start på en oförglömlig kväll! ...

Fantastiskt trevlig restaurang och supergod lunch.

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Texten har översatts automatiskt.

Denna recension har filtrerats bort från totalbetyget, då den på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Fantastisk atmosfär och mat

Denna recension har filtrerats bort från totalbetyget, då den på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Fantastiskt bra mat och dryck!

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,7
7
Google-logo
Google
4,9
34

Representerar du Aristo Krog?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på Aristo Krog?

På Aristo Krog serveras bland annat:

  • Skandinaviskt
  • Europeiskt
  • Vegetariskt

Vad kostar det att äta på Aristo Krog?

Aristo Krog ligger i prisklassen Mellanklass ($$$).

Serverar Aristo Krog lunch?

Ja, Aristo har lunchserveringar.

Har Aristo Krog uteservering?

Ja, Aristo Krog har en uteservering som ger dig möjlighet att njuta av vädret samtidigt som du äter eller tar en drink.

Har Aristo Krog vegetariska alternativ på menyn?

Ja, Aristo Krog har vegetariska alternativ på sin meny för dem som föredrar att äta köttfritt.

Var ligger Aristo Krog?

Aristo Krog ligger på Kommendörsgatan 46, 114 58, Östermalm. Närmsta tunnelbana är Karlaplan (ca 250m).