Brasserie Elverket

3,5
11 betyg
$$$
Restaurang
Bar
Hemsida
Elverket
3,5
11 betyg
Hemsida

I Elverkets ombyggda lokal ligger förutom brasseriet även Dramatens egen teaterfilial. Tack vare detta får baren i brasseriet även fungera som foajébar för teaterbesökarna. Och baren är populär, främst bland glada krogbesökare i 30-årsåldern som söker en skön miljö för mingel och barhäng. Även brasseriet har en hel del att erbjuda. Menyn har något för varje smak och hämtar inspiration från Frankrike (och eventuellt även lite från Sverige). Till detta finns en ordentlig vinlista.

Föreslå ändringar

Recensioner av Elverket

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
28 okt. 2019

Väldigt trevlig kvarterskrog med karaktär! Alltid mycket folk men två personer kan få bord en helgkväll fast man inte bokat. Charktallriken till förrätt är otroligt god och toppen att dela på (helt klart en bättre chark!!). Till huvudrätt å... Visa hela »

19 sep. 2016

Har bara haft bra upplevelser på Elverket. Söndagar kan vara extra trevliga.

19 apr. 2018

Hade jag bott på Östermalm kan jag tänka mig att jag skulle hängt här flitigt. Gott om plats längs med väggen på uteserveringen och trevlig restaurang inne! Avslappnat, med en meny som erbjuder populära klassiker; moule, skagen, köttbullar, tacos.. Visa hela »

24 apr. 2019

Grymt käk i bistro-känsla av lokalen. Brunchen är riktigt bra med bl.a. våffeljärn för egengräddade våfflor.

22 jan. 2020

Vacker lokal, vacker mat och fantastisk stämning! Lugnt och vällagat med grym service. Jag hade en toppenkväll med flera smårätter - bäst just nu är knäckepizzan med löjrom! I bild även sniglar, moules och råbiff på hjort.

2 feb. 2020

Jag har ätit middag har 3 gånger med lite blandade upplevelser.

Servicen har alla gånger varit ganska dålig. Varje gång har vi fått vänta flera minuter innan vi ens fått uppmärksamhet av hovmästaren och väl när vi fått... Visa hela »

18 jan. 2015

Än så länge har jag bara ätit lunch på Elverket, men det har jag gjort ett par gånger också. Det brukar vara en bra, rätt så prisvärd, lunch mat får. Personalen är trevlig och sedan stället fick sitt ansiktslyft för nå... Visa hela »

6 juni 2016

Trevlig miljö, god, prisvärd mat och bra viner. Lugnt och skönt på vardagskvällarna.

14 okt. 2014

Recensionen avser brunchen.

Jag hade nog för höga förväntningar, mitt vanligaste misstag.

Söndag och brunchdags med familjen, både den närmaste och den nu ingifta.
Valet föll på Elverket och efter fina recensioner här på... Visa hela »

7 okt. 2021

Trevligt ställe med god mat och drinkar! Minus är att det inte är hundvänligt! Hundar får inte vara i matsalen så vi fick äta vid mingelområdet. Allt annat var bra. Personalen var trevliga, maten såå god och drinkarna goda!

26 feb. 2020

Trevlig personal och gott vin. Men Moules Manieres var det sämsta jag ätit hittills. De hade inte ett uns av vin, grädde, salt eller kärlek i receptet. Vattnigt diskvatten varit det simmade de absolut minsta musslor ever.