Stockholm Ost & Chark Södermalm

4,2
10 betyg
$$$
Delikatessbutik
Restaurang
Bar
Hemsida
Instagram
Stockholm Ost & Chark
4,2
10 betyg
Hemsida
Instagram
Stockholm Ost & Chark i en mening: Restaurang, bar och deli med delikatesser från Europa.

På Stockholm Ost & Chark på Renstiernas gata kan man både handla med sig och äta delikatesser på plats, som ost och chark – förstås – men även en hel del annat för både vardagsmiddagar och fester. Hyllorna är fyllda med delikatesser från Europa, med lite extra förkärlek för Italien, Spanien och Frankrike.

Här hittar du inte bara ett av stans bredaste utbud av olika ostar att köpa med dig hem, du kan också avnjuta delikatesserna på plats. I lokalen finns nämligen plats för både deli, bar och restaurang där du kan slå dig ner för något att äta och dricka.

I restaurangen serveras såväl snacks och ost- och charkbrickor som lite större rätter och varmrätter. En stor del av råvarorna hämtas ur den egna butiken och förvandlas till rätter som går att kombinera med ett glas i baren. Eller så svänger du förbi på en lunch under vardagarna.

I delin finns, förutom ost och chark, även delikatesser som ekologiska ägg, färska grönsaker, frukt, pasta, choklad, kaffe, te och mycket annat att handla med sig till middagen eller festen. Du kan även kombinera din egen presentkorg och fylla den med godsaker, eller låta personalen komma med förslag på både små och stora gåvor. Varorna hämtas från runt om i Europa, med lite tyngdvikt på Italien, Spanien och Frankrike.

Föreslå ändringar

Recensioner av Stockholm Ost & Chark

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
18 okt. 2018

Recensionen avser lunch och utbud i butiken med fokus på att jag gillar utbudet mer än lunchen. Äsch, ni fattar.

Ost och chark, den kombinationen av ord är som att sätta på kranen till snålvattnet. Ost är livet och innan jag slutade äta kö... Visa hela »

31 mars 2019

Superhärligt ställe både som butik och café. Kunnig och trevlig personal och riktigt bra utbud av ost.

2 apr. 2019

Ej ätit här men hamnat ofta för att handla i deras deli.
Om du har tur finns nybakad focaccia att köpa, dreggel. Många produkter från Spanien och Italien. Massa ostar och ofta finns ett par utvalda till extrapris. Chark, kryddor, oljor, pasta, sött som salt. Visa hela »

20 sep. 2023

God mat och dryck, fin och härlig butik. Härlig service. Kommer tillbaka.

5 mars 2021

Mysigt och gott. Kul med så många olika viner på glas.

4 sep. 2021

Trevlig miljö, bra utbud men tyvärr personalen drar ner på omdömet. Oengagerad, okunnig och otrevlig,

29 juni 2021

Jättetrevligt! Gott och spännande miljö.

25 sep. 2020

Alltid bra varor. Samt trevlig personal. Deras olivolja är så prisvärd

16 okt. 2018

Gott, prisvärt och kunnig personal!

12 maj 2023