Recension av Strandbryggan Boat Club – av My J.

Strandbryggan!

Vad otroligt fint det blivit efter renoveringen. Verkligen! Modern men ändå klassisk Beach club känsla och även om det inte är ett nytt tillskott till Stockholms restaurangvärld i den bemärkelse (eftersom den funnits länge) så känns det på många sätt som om det är just nytt.

Vacker inredning och otroligt behaglig plats att äta på. Du sitter ute och de kan dra över lite tak för att skydda mot regn eller stark sol.

Maten var jättegod! Höll hög nivå rakt igen. Vi beställde in ett urval av rätter som vi delade på och allt var supergott. Helt okej pris på ett hyfsat rosévin med.
Jag tog en citronsorbet till efterrätt. Den var god. Men de hade kunnat lägga lite mer tid på sorben och lite mindre tid på att karva ut en citron, frysa den och sedan servera glassen i den. Lite väl pretentiöst efter en måltid som kändes mycket härligare och mer avslappnad.

Närvi ätit klart satte vi oss vid ett av drinkborden nere vid vattnet och tog ett par drinkar medan vi lyssnade till Stockholm och kluckandet från vattnet. Det fanns även en övervåning där man kan ta ett glas som hade fin vy över stan.

Kommer absolut gå tillbaka, hoppas jag hinner innan det blir allt för kallt!