Strandbryggan Boat Club

3,8
4 betyg
$$$
Medelhavsrestaurang
Strandbryggan
3,8
4 betyg

Få platser andas så mycket sommar som Rivieran, men du behöver inte lämna centrala Stockholm för att uppleva medelhavskänslan. Sommaren 2023 förvandlades Strandbryggan till en modern beach club med utsikt över Strandvägen och Djurgården.

Sedan 1989 har Strandbryggan funnits i olika skepnader, från ölkafé till klassisk skärgårdskrog. Sommaren 2023 nylanserades den omtyckta krogen som en modern restaurang med starka influenser från Medelhavet. Här kan du slå dig ner för somrigt häng i loungen, en cocktail i baren eller en matbit i restaurangen. Obligatoriskt för besöket är att ta trappan upp till övervåningen, där du med ett svalkande glas i handen kan blicka ut över Stockholms vatten. Utsikten tonsätts av olika dj:s, i sann beach club-anda.  

Medelhavstemat är genomgående i miljön såväl som på menyn, som bjuder på både tilltugg och större rätter som gärna kombineras med passande dryck. Vinlistan är även den förankrad i länderna kring Medelhavet, med ett par uppstickare från andra världsdelar. Föredrar du att avrunda måltiden med avec kommer du inte bli besviken – på dryckeslistan finns allt från rom och whisky till grappa och cognac. 

Med öppettider från förmiddag till midnatt är Strandbryggan en destination för brunch och lunch såväl som middag och barhäng. Ambitionen är att skapa en oas där stockholmarna kan drömma sig bort till Rivieran.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Strandbryggan Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,8
4

Recensioner av Strandbryggan

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Strandbryggan!

Vad otroligt fint det blivit efter renoveringen. Verkligen! Modern men ändå klassisk Beach club känsla och även om det inte är ett nytt tillskott till Stockholms restaurangvärld i den bemärkelse (eftersom den funnits länge) så kä...

Vi gled in här en smockad torsdagseftermiddag får några snabba glas. Då vi var ett gäng ville vi gärna ha ett bord eller liknande och hänga vid. Då hjälpte en grym servitör oss så fick hänga på en av solbäddarna i 30 min inn...

Trevligt ställe/läge men inte särskilt bra mat och dyrt. Ett glas rosé kostade 165 kr i baren vi var efter maten. Åt vegetarisk pasta o den hade jag gjort bättre själv. Läget är fantastiskt o enda anledningen till att återkomma.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,8
4

Representerar du Strandbryggan Boat Club?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på Strandbryggan Boat Club?

På Strandbryggan Boat Club serveras bland annat:

  • Europeiskt
  • Medelhavet

Vilka typer av aktiviteter finns på Strandbryggan Boat Club?

På Strandbryggan hittar du bland annat:

  • Båtuthyrning

Vilken typ av bar är Strandbryggan Boat Club?

Vi har klassificerat Strandbryggan som:

  • Cocktailbar

Vad kostar det att äta på Strandbryggan Boat Club?

Strandbryggan Boat Club ligger i prisklassen Mellanklass ($$$).

Har Strandbryggan Boat Club uteservering?

Ja, Strandbryggan Boat Club har en uteservering som ger dig möjlighet att njuta av vädret samtidigt som du äter eller tar en drink.

Var ligger Strandbryggan Boat Club?

Strandbryggan Boat Club ligger på Strandvägskajen, 114 56, Östermalm. Närmsta tunnelbana är Karlaplan (ca 800m).