Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Tabberaset

3,0
3 betyg
Redigera Tabberaset
Tabberaset

På Söderkrogen Tabberaset är tanken att hämta inspiration och smaker från det traditionella svenska köket. Här kan du bli serverad svensk husmanskost i modern tappning, antingen genom att beställa in flera rätter, eller festa loss på en förkomponerad meny.

Man behöver inte vara traditionalist för att äta svensk husmanskost på Tabberaset, som slog upp portarna 2018 på Folkungagatan. Inspirationen kommer från barndomen och det gamla svenska köket, men rätterna presenteras på ett lite mer innovativt vis. Här är tanken att bjuda på en fest där allt går åt. Namnet, Tabberaset, kommer mycket riktigt från det gammalsvenska ordet ”tabberas” – att bokstavligen göra rent bord och äta upp allt som har dukats fram.

Kvällsmenyn består av mindre rätter som kan kombineras till en hel måltid och delas med hela sällskapet, men det går även att beställa in en förkomponerad meny. Här serveras allt från matjesill till klassiska desserter på gammeldags porslin. Även till lunch hittas flertalet husmansklassiker där alla kan hitta något som faller en i smaken. För den som snarare är sugen på ett glas efter jobbet så har restaurangen även en liten bar fylld med drinkar med svenska bärsmaker, IPA, vin och andra drycker.

Användarbilder på Tabberaset Visa alla

  • Lägg till bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
7 sep 2020

Har varit här sammanlagt 5 gånger. Och mycket kan hända på ett år....i det här fallet inte till det positiva.
Ett ställe som i början hade passion och bra koncept, som tappade gnistan på vägen
På ett år har priserna gå... Visa hela »

11 sep 2018

Jag var där tidigt i juli just när dom öppnat! Har varit på typ många matställen runt många länder. Vad som gör att just dom här förtjänar 5,5 stjärnor var: 1) Utpräglat positiv och serviceinriktad personal som gav rätt rå... Visa hela »

28 maj 2019

Personalen trevlig. Efter att vårt vegetariska sällskap ätit ett flertal gånger kan omdömet summeras till väldigt ojämn kvalitet, ofta lång väntetid efter beställning och trots detta, slarvigt tillagat och ofta överkokt. Inte värt ett be... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.