Koh Phangan Södermalm

2,2
29 betyg
$$
Thailändsk restaurang
Koh Phangan
2,2
29 betyg

En av de mest kända thaikrogarna i Stockholm, inredd med bambu, buddhastatyer och neonlampor. Bordskön kan ibland bli lång, men om det finns plats i baren så kan man ta något att dricka under tiden.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
2,2
29
Google-logo
Google
4,1
2 363

Recensioner av Koh Phangan

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Så besvikna. Var första gästerna på plats, hade bokat 16:15. Fick restaurangens sämsta bord vid en nödutgång. Vi bad att få byta men fick svaret att det inte gick ?? Även om det var bokat kom de andra gästerna ca 20-30 minuter efter oss. Maten va...

Jag var här med ett stort gäng och det var inga problem sett till att få in maten samtidigt, betala var för sig etc. Maten var god, inget som stod ut men absolut något man blir sugen på igen.

Det som är kul med Koh Phangan är att man kastas in i T...

I bästa läget på Södermalm har det skapats en miljö som kastar en direkt till asien. Kanske är det också miljön som är det som är mest speciellt med det här stället. Portionerna är stora och maten är helt okej. Men dessvärr...

Back in the day var jag här ofta eftersom "gänget" hängde i Skånegatsområdet (SoFo för turister) och på den tiden kunde jag tycka att 'starkt' var en grej i sig - en thailändsk bekant tycker f ö att maten är obalanserat stark.

Vi var där ikväll för andra gången på några månader lika dåligt den här gången. Även om personalen var trevligt var maten katastrofal. Fastän det inte skulle vara kryddigt och starkt så var det sjukt starkt och pad thaien var to...

Direkt när vi kom in slogs vi av en stark lukt som påminde om pissoar. Lukten förvärrades när vi satte oss ned vid ett bord nära köket. Barnen stod inte ut så vi fick byta plats. Maten var av varierad kvalité från knappt ätbart till gott. D...

Har inte gått hit sedan jag såg en stor råtta i ögonhöjd som klättrade runt och ägaren ryckte på axlarna åt det.

Billig Thailands-resa att äta middag här. Små bås / tuk-tuk man sitter och äter i. Mycket bling-bling och åskovädren löser av varandra för att göra stämningen ytterligare. Drop-in-principen gäller. Går inte att boka bord.

Inredningen är underbar, som att kliva in i ett bambukök på steroider med all julbelysning som gick att få tag på i reabacken på Åhlens -92, jag älskar det! Maten är schysst, servicen bra och ölen kall.

All in tema Thailand! 10 år sedan jag var här sist, men samma häftiga känsla när man kliver in. Det är verkligen som att hoppa iland på en Thailänsk ö. Maten var stark, och tyvärr bara stark. Mina vänner var däremot nöjda, trots att...

·

God mat i temamiljö. Personalen var jättetrevlig. Thaikiosken på hörnet levererar dock samma, om inte bättre, mat för ungefär halva priset.

Älskar den här miljön, man blir alltid glad och på bra humör! Maten är god, standard och personalen gör vad dom ska! Men det är helt klart miljön som gör det!

Det går inte att förneka, ens lekfulla barnasinne tilltalas verkligen av denna mycket överdrivet utsmyckade lokalen. Du får en skön känsla av att vara här, så är det bara.
Maten då? Den är helt okej men inte fantastisk. Du går hit...

Perfekt ställe att besöka när man vill fly från ett kallt och regnigt Stockholm, som att resa iväg till Thailand för några timmar. Stället är supermysigt maten är helt ok.

Kasst och orättvist kösystem! Väntade 1,5h på att få bord, vi var 2 vuxna och 1 barn. Det var vår tur i kön men andra sällskap släpptes före gång på gång. Barnet blev ledset och vi gick utan mat. Så besvikna! Kommer inte gå...

Khrap khun khrap 🙏🏽
Smakar nästan som street food i Bkk.
Ett favoritställe som jag besöker några gånger om året med vänner som aldrig varit där förut blir det en speciell upplevelse.

Personalen otrevlig, slarvade bort vår bokning. Istället för att. Be om ursäkt hade killen tråkig och dryg attityd. Personalen stressad, inte roligt när man firar och har sett fram emot besöket.

Katastrof service

·

Inte ett helt vanligt Thai-hak, utan den är uppbyggd som en temarestaurang, så man går främst dit för upplevelsen. Inte bara är inredningen helt hysteriskt Thailand känsla, men de har även ljud och ljus effekter av åskväder som utlöser typ en...

Möts i entrén av en 'hovmästare' som ger ett uttråkad intryck. Servicen är genomgående dålig och maten är okej. Minns denna restaurang för 15 år sedan. Den var genuin och av hög kvalité både på mat och service.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
2,2
29
Google-logo
Google
4,1
2 363

Representerar du Koh Phangan Södermalm?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på Koh Phangan Södermalm?

På Koh Phangan Södermalm serveras bland annat:

  • Stark mat
  • Thailändskt
  • Asiatiskt

Vilken typ av bar är Koh Phangan Södermalm?

Vi har klassificerat Koh Phangan som:

  • Cocktailbar

Vad kostar det att äta på Koh Phangan Södermalm?

Koh Phangan Södermalm ligger i prisklassen Undre mellanklass ($$).

Har Koh Phangan Södermalm uteservering?

Ja, Koh Phangan Södermalm har en uteservering som ger dig möjlighet att njuta av vädret samtidigt som du njuter av en öl, ett glas vin eller en drink.

Kan man beställa take away från Koh Phangan Södermalm?

Ja, du kan beställa mat för avhämtning från Koh Phangan. De erbjuder take away-alternativ så att du kan ta med maten hem eller till picknicken.

Var ligger Koh Phangan Södermalm?

Koh Phangan Södermalm ligger på Skånegatan 57, Södermalm. I närheten ligger Nytorget, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Medborgarplatsen (ca 400m).