Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Thailändska Tigern

1,5
8 betyg
Redigera Thailändska Tigern

Thailändsk restaurang på Hornsgatan med karaoke och festvåning.

Användarbilder på Thailändska Tigern Visa alla

  • Lägg till bild

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
29 aug 2022

Servicen här är inte bra. Man får be om att bli serverad, för de är inte uppmärksamma. Jag tog kyckling med cashew. Kycklingen var torr som fnöske, och smaklös. Det var så illa, att jag kände mig lurad på maten. Det måste vara 3-4:e han... Visa hela »

1 nov 2020

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Skall berätta min berättelse som är helt befängt! Kommer dig och där står 2 killar utan för + 2 vakter och jag går fram och frågar kan jag gå in?då säger ena lite längre vakten spydigt - DET ÄR KÖ STÄLL DIG I KÖ... Visa hela »

9 nov 2022

Jätte dåligt restaurang!!

20 jun 2021

Fullt med prostituerade och flintskalliga rasistisk gubbar. Vakterna langar. Polisen och myndigheterna borde stänga ner det här stället och spärra in personal och gäster

23 jul 2021

God mat lagad av thailändare, dock otrevliga vakter och ägare. Satt på uteserveringen och blev utkastad när vi hade mat och dryck kvar för att det var ”fullt” inne medan nya gäster i kö släpptes in utan problem. Ologiskt och konstigt med tanke på... Visa hela »

11 jan 2023

27 feb 2022

9 feb 2022

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.