Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

The Bishop's Arms Linnégatan

3,7
3 recensioner
The Bishop's Arms Linnégatan

En genuin pub-kedja som vuxit och blivit ett lyckat koncept och finns idag på över 30 platser i landet. Hit kan du komma för att umgås med vänner över en öl eller en bit mat. Menyn är av typisk pub-stil och du kan välja mellan klassiker som hamburgare med cheddarost och oxkarré med irländska förtecken till majskyckling och friterad kolja. På ölfronten kan man stoltsera med 25-30 olika sorter. Här är musiken låg och inga tv-apparater eller spelmaskiner syns till, ett recept för en skön kväll med gott sällskap.

Användarbilder på The Bishop's Arms Linnégatan Visa alla

  • Lägg till bild
  • Vegetarisk hamburgare med sötpotatispommes – Bild från The Bishop's Arms Linnégatan av Fredrik J.
  • Bild från The Bishop's Arms Linnégatan av Fredrik J.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
6 mar 2020

Helt OK pub i närheten av Sture P.

Bra urval och trevlig miljö. Sist drack jag en stout som var en riktig käftsmäll på 10+ % - vän av ordning kanske undrar vad det har med saken att göra? - och det är kul när en kedja faktiskt tar in (för S... Visa hela »

26 sep 2016

Fräsch pub! Personalen är alltid trevlig och den vegetariska burgaren är förvånansvärt bra.

28 jan 2015

En av stans bättre pubar enligt mig. För det första en fantastisk pubmiljö, nog den finaste jag varit i. Självklart ett gediget ölutbud därtill. Vad som överraskade mig var maten. Åt en hamburgare med pommes och en fin dipp till. Den var bra överlag... Visa hela »