Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

The Burgundy

4,4
8 betyg
Redigera The Burgundy

Användarbilder på The Burgundy Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från The Burgundy av Daphne P.
  • Bild från The Burgundy av Daphne P.
  • Bild från The Burgundy av Daphne P.
  • Sikromschips – Bild från The Burgundy av David F.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
11 dec 2022

Till The Burgundy går du när du behöver ett klassiskt säkert kort. Den du håller kär fyller år och du vill imponera med en riktigt bra vinlista och klassiska franska rätter.
Inredningen är klassisk med rödvita rutiga dukar, personalen är... Visa hela »

21 sep 2019

Hamnade här av en slump. Efter en middag på djuret blev vi nyfikna på vinbaren bredvid. Vi hade tur och två lediga platser fanns i baren. Vi inser att det är tre grabbar där bakom som vi känner igen, från Lilla Ego, tre grabbar som så många gå... Visa hela »

29 okt 2018 · Uppdaterad

Update 19.02.14

Höjer lätt till en femma.
Atmosfären är sjukt mysig trots litet, trångt och surrig lokal. Lite svårt att prata pga att det blir ganska hög ljudnivå men det är underbart i vilket fall som helst. Dunkel belysning och gosmys. Visa hela »

29 feb 2016

Efter en mindre besvikelse på Pubologi för någon vecka sen var jag i helgen tillbaka på The Burgundy, som är en liten bar i anslutning till de andra Leijontornet-krogarna. Jag vet inte vilka som räknas som bakficka, men som jag ser det är The Burgundy en vinbar... Visa hela »

8 okt 2019

Så otroligt trevligt ställe! Gillar att det är pyttelitet och att man i princip sitter på varandra. Här får man kombinationen av skyhög mysfaktor och fredagsstämning. Maten är god, det finns många spännande viner på menyn, servicen ä... Visa hela »

20 jan 2020

Kanske Stockholms mest prisvärda middagsrestaurang?
Vi delade på sikromschips för 95kr och en hel vårkyckling, pommes, tomatsallad med tomater i olika färger, lök, gräslök och fransk dressing och choronsås för 2 för yngla 250kr. Allt var... Visa hela »

28 nov 2019

Mycket bra ställe. Precis i min smak, mysigt, surrigt, relativt hög ljudnivå dock. Annars, extremt trevligt. Var där med kunder, även de imponerades. Dit kommer jag definitivt fler gånger!

17 mar 2023

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.