Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

The Burgundy

5,0 • 4 recensioner

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
21 sep 2019

Hamnade här av en slump. Efter en middag på djuret blev vi nyfikna på vinbaren bredvid. Vi hade tur och två lediga platser fanns i baren. Vi inser att det är tre grabbar där bakom som vi känner igen, från Lilla Ego, tre grabbar som så många gå... Visa hela »

29 okt 2018 · Uppdaterad

Update 19.02.14

Höjer lätt till en femma.
Atmosfären är sjukt mysig trots litet, trångt och surrig lokal. Lite svårt att prata pga att det blir ganska hög ljudnivå men det är underbart i vilket fall som helst. Dunkel belysning och gosmys. Visa hela »

8 okt 2019

Så otroligt trevligt ställe! Gillar att det är pyttelitet och att man i princip sitter på varandra. Här får man kombinationen av skyhög mysfaktor och fredagsstämning. Maten är god, det finns många spännande viner på menyn, servicen ä... Visa hela »

29 feb 2016

Efter en mindre besvikelse på Pubologi för någon vecka sen var jag i helgen tillbaka på The Burgundy, som är en liten bar i anslutning till de andra Leijontornet-krogarna. Jag vet inte vilka som räknas som bakficka, men som jag ser det är The Burgundy en vinbar... Visa hela »

Listad i: Favoriter