Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Tutto Bello

3,0
4 recensioner
Tutto Bello

En folkfylld liten italienare vid Tegnérlunden som serverar pasta, pizza, risotto och sallader till lunch och middag. På Tutto Bello kombineras det syditalienska köket med enkel men ombonad inredning som får sällskap av en liten uteservering intill parken under sommaren. Hit lockas både kontorsfolk och kvartersbor. På à la carten hittar du uteslutande klassiker, från antipastin till den rediga dessertmenyn som bland annat inkluderar tiramisu och pannacotta.

Användarbilder på Tutto Bello Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Tutto Bello av Fredric E.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
6 feb 2018

Liten lunch italienare med goda sallader som passar perfekt att kära som take away (95kr)

28 jan 2015

Tutto Bello är en liten gullig restaurang som nyligen öppnat vid Tegnérlunden. Här åt jag en pasta som var god och väldigt billig, var det 75 kr till och med? Hur som helst är det svårt att hitta så billig lunch i området. Trevlig personal ocks... Visa hela »

29 aug 2016

Tutto Bello gjorde mig tyvärr besviken, mycket tack vare servicen. Man fick mer eller mindre ställa sig upp för att få uppmärksamhet, vilket innebar att mitt glas var tomt under nästan hela middagen. Vilket leder in på en annan del - middagen gick alldeles fö... Visa hela »

10 mar 2017

Extremt mysig liten lokal med mysig inreding. Personalen var väldigt gulliga och tog hand om mig och mitt sällskap hela kvällen. Något liten lokal och endast två servitriser när restaurangen var full. Men för vår del gjorde det verkligen ingenting. Rekommen... Visa hela »