Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Scarpetta - By Ingrosso

2,2
40 betyg
Redigera Scarpetta - By Ingrosso
Scarpetta - By Ingrosso

I juni 2021 slog dörrarna upp till Emilio och Åsa Ingrossos italienska restaurang Scarpetta på Drottninggatan. I de eleganta lokalerna kan man njuta av klassiska italienska rätter, såsom pasta och pizza i olika utföranden, varje dag hela veckan lång. Kombinera måltiden med en välskakad cocktail i den avslappnade miljön.

Användarbilder på Scarpetta - By Ingrosso Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Scarpetta - By Ingrosso av Doi U.
  • Förrätt - Bild från Scarpetta - By Ingrosso av Gabriella F.
  • Vongola - Bild från Scarpetta - By Ingrosso av Gabriella F.
  • Tiramisu - Bild från Scarpetta - By Ingrosso av Gabriella F.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
2 sep 2021

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

En besvikelse. En fiasko. Den person som är ansvarig för matlagningen (jag kallar honom medvetet inte kock) borde bara avgå eftersom han definitivt inte vet vad han gör. Pastan har ingen smak, presentation suger, inget extra på bordet. Saker småpratar och märker... Visa hela »

11 aug 2021

Inte i världsklass , faktisk riktigt dåligt , det vi åt , smaklöst utan klass .
Tyvärr inget återbesök dit ...

13 jul 2021

Dålig service och lite att välja på på menyn, dick kall mat som också sedan togs tillbaka och sen fick vi lite varmare. Vi betalade för inredningen och namnet. Pastan i en pizzeria på gatan jade smakat bättre. Kommer inte besöka stället. Hade fö... Visa hela »

13 jul 2021

Dåligt service av personalen, dålig mat. Man får inte uppmärksamhet som kund där inne. Samtidigt befinner sig stycket personal där inne. Man fick ropa till flera gånger för att fråga om menyn eller beställa maten. Det var första och sista g... Visa hela »

11 apr 2022

Jätte dåligt bemötande som vi hade idag 2022-04-11 det var en dammig plats. Ett oförskämt bemötande av servitrisen. Vi betalade för inredningen och namnet. Ingen respekt för kunden.

Strax efter maten vill de köra ut kunderna. Ingenting är v... Visa hela »

22 aug 2021

Dåligt service, mycket folk som sprang ring om jobbade men tog ändå 30 min för att få beställa och ytterligare 30 min att få maten .. Folk som kom in långt senare fick maten tidigare. Smakade billigt och otroligt små portioner, var tvungen att gå... Visa hela »

3 sep 2021

Maten ok. Bedrövlig service. Fick vänta utan orsak på vårt bord i 35 min. Var tvungna att be om bröd åt vår 16 åring som var jättehungrig. Fick betala 85 kr för 4 pyttesmå brödbitar.

13 aug 2021

En nyöppnad restaurang som sätter skyhöga överpriser på vin. En flaska vitt vin, efter snabb sökning värderat till ca 50kr kostade 700kr, en vinst på ca 95%!!!!!!
Maten som kom tillslut efter ca 1 timme var inte som man kunde förvänta sig. Visa hela »

11 aug 2021

Kall mat, tillbaka skickad - åter kall mat.
På tok för salt carbonara, jag accepterar mycket salt då jag tycker det är gott men detta var alldeles för salt.
Dålig service samt alldeles för trångt med bord för nära varandra.
Vä... Visa hela »

19 apr 2022

Pasta al scampi var fantastisk god, bland de bästa pasta rätter jag har ätit. Fint bemötande. Personalen var super trevlig, det gick snabbt att beställa och lika snabbt att få maten serverad. Lyxigt och mysigt. Jag kommer definitivt att komma tillbaka!

2 maj 2022

Maten var god, men vi vänta otroooligt länge på matenđŸ˜„… fel mat serverades till två personerđŸ«ąen tredje blev utan vin, serverades efter påminnelse, alltför många misstag! Men väntan på maten var det allra värsta đŸ„±…. Vi hade tid att... Visa hela »

19 aug 2021

Ett av det äckligaste jag ätit, förstår inte hur det kan gå runt, pastan smaka tomatsås
Olagligt dåligt…..

15 mar 2022

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Vi gav dem en andra chans, men det var bara slöseri med pengar. Första gången var en sann besvikelse och detsamma gäller för det andra besöket. Vi pratade faktiskt om möjligheten att servitören var en dålig skådespelare, bara agerade som en då... Visa hela »

17 okt 2021

Ok förrätt, smaklös varmrätt. Såsen till pastan kändes som en trist pulversås. Fruktansvärd placering på vårt bord, precis intill ingången där folk stod och trängdes. Hade folks kroppar i nacken och det störde besöket en... Visa hela »

25 jul 2021

Kass service. Trots bokning veckor innan besöket fick vi sämsta möjliga bord vid toalett och servicedisk. Förrätterna var kylskåpskalla och pastan i klass med en pizzeria på hörnet.
Riktig besvikelse!
Vi gick till ett billigt fik på Drottning... Visa hela »

19 jul 2021

Ok bemötande, låg/medelmåttig mat. Tråkig inredning med ofantligt mycket plastblommor. Man betalar för namnet och inget annat. Känns som hak i medelhavet.

24 sep 2021

Mycket god mat och supertrevlig och serviceminded servitris!

19 nov 2021

Mer yta än innehåll.
Fick vänta en timme på maten. När den väl kom var den ljummen. Åt en pasta Vongole, de flesta skalen var tomma, fanns inte nämnvärt mycket musslor i resten av anrättningen och portionerna var helt ärligt alldeles fö... Visa hela »

7 nov 2021

God mat men upplevelsen skuggades helt av den stroppiga och otrevliga personalen Se till att ha med en varm jacka. För om du har otur och får ett bord nära terassdörren

24 okt 2021

Maten helt ok men inte märkvärdig. Dålig service, lång väntetid, vissa fick kall mat. Var försiktiga om ni beställer lite dyrare viner. Då kommer den mustaschprydde sommelieren och ”bjuder” er på ett smakprov av ett annat vin och säg... Visa hela »

Sida 1 av 2

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.