Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Scarpetta – By Ingrosso

2,4
49 betyg
Redigera Scarpetta – By Ingrosso

I juni 2021 slog dörrarna upp till Emilio och Åsa Ingrossos italienska restaurang Scarpetta på Drottninggatan. I de eleganta lokalerna kan man njuta av klassiska italienska rätter, såsom pasta och pizza i olika utföranden, varje dag hela veckan lång. Kombinera måltiden med en välskakad cocktail i den avslappnade miljön.

Se även La Perla, Omino by Ingrosso

Användarbilder på Scarpetta – By Ingrosso Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Scarpetta – By Ingrosso av Deniz F.
  • Bild från Scarpetta – By Ingrosso av Deniz F.
  • Bild från Scarpetta – By Ingrosso av Silvana M.
  • Bild från Scarpetta – By Ingrosso av Silvana M.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
21 feb 2023

Förvånad över de dåliga upplevelserna i recensionerna 😧 jag åt där på sommaren och satt på ”innergården” båda gångerna, otroligt mysig atmosfär och superbra service. Maten var god och vällagad. Första gån... Visa hela »

2 sep 2021

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

En besvikelse. En fiasko. Den person som är ansvarig för matlagningen (jag kallar honom medvetet inte kock) borde bara avgå eftersom han definitivt inte vet vad han gör. Pastan har ingen smak, presentation suger, inget extra på bordet. Saker småpratar och märker... Visa hela »

30 nov 2022

Coola inredningsdetaljer o ok mat. Ganska okunnig och dryg personal. Två av tre personer fick smaka på champagnen vi köpt på glas o en ung servitris läxade upp mig för att jag ville ha parmesan till linguine m scampi. Mycket oprofessionellt! Är 60+ o vet vid det... Visa hela »

11 aug 2021

Inte i världsklass , faktisk riktigt dåligt , det vi åt , smaklöst utan klass .
Tyvärr inget återbesök dit ...

13 jul 2021

Dålig service och lite att välja på på menyn, dick kall mat som också sedan togs tillbaka och sen fick vi lite varmare. Vi betalade för inredningen och namnet. Pastan i en pizzeria på gatan jade smakat bättre. Kommer inte besöka stället. Hade fö... Visa hela »

13 jul 2021

Dåligt service av personalen, dålig mat. Man får inte uppmärksamhet som kund där inne. Samtidigt befinner sig stycket personal där inne. Man fick ropa till flera gånger för att fråga om menyn eller beställa maten. Det var första och sista g... Visa hela »

3 sep 2021

Maten ok. Bedrövlig service. Fick vänta utan orsak på vårt bord i 35 min. Var tvungna att be om bröd åt vår 16 åring som var jättehungrig. Fick betala 85 kr för 4 pyttesmå brödbitar.

13 aug 2021

En nyöppnad restaurang som sätter skyhöga överpriser på vin. En flaska vitt vin, efter snabb sökning värderat till ca 50kr kostade 700kr, en vinst på ca 95%!!!!!!
Maten som kom tillslut efter ca 1 timme var inte som man kunde förvänta sig. Visa hela »

11 jul 2022

Hade höga förväntningar här, vilket tyvärr ledde till besvikelse. Helt ok mat, inget wow och tyvärr inget jag längtar tillbaka till. Tycker att atmosfären gjorde det hela mycket bättre! Ganska höga priser… trotts detta vill jag nog ge restaura... Visa hela »

25 sep 2022

Dålig service, smutsiga bord, för lång väntetid för att ens beställa, desserten var inte färsk och gick knappast att äta. Personalen ville inte ens acceptera felet. Allt det här trots att det inte var en busy tid. Går inte tillbaka dit.

11 apr 2022

Jätte dåligt bemötande som vi hade idag 2022-04-11 det var en dammig plats. Ett oförskämt bemötande av servitrisen. Vi betalade för inredningen och namnet. Ingen respekt för kunden.

Strax efter maten vill de köra ut kunderna. Ingenting är v... Visa hela »

22 aug 2021

Dåligt service, mycket folk som sprang ring om jobbade men tog ändå 30 min för att få beställa och ytterligare 30 min att få maten .. Folk som kom in långt senare fick maten tidigare. Smakade billigt och otroligt små portioner, var tvungen att gå... Visa hela »

17 okt 2022

God mat, bra service och underbar miljö! 10/10 verkligen!

14 feb 2023

Scarpetta är ett toppen ställe, lokal o restaurang är mycket smakfullt inredda o personalen håller absoluta toppklass. Vinerna är riktigt bra. Dessvärre håller inte maten samma nivå. Min tjej tog en lyx carbonara!! Hon tryckte att den va grymt bra. Jag tyck... Visa hela »

19 aug 2021

Ett av det äckligaste jag ätit, förstår inte hur det kan gå runt, pastan smaka tomatsås
Olagligt dåligt…..

11 aug 2021

Kall mat, tillbaka skickad - åter kall mat.
På tok för salt carbonara, jag accepterar mycket salt då jag tycker det är gott men detta var alldeles för salt.
Dålig service samt alldeles för trångt med bord för nära varandra.
Vä... Visa hela »

26 sep 2022

Alltså tusen tack för en sådan bemötande Nathaniel! Vi kände oss så välkomna och tack för en god smakrik pasta, ni har en duktig kock! Vi kommer tillbaka snart!!

22 sep 2022

Utmärkt mat och kvalitetsservice! 😃👍🏻Vacker plats,festig atmosfär🤩, trevlig musik🎹, bra priser.
Det gör sinnet avslappnat. Jag har åkt dit många gånger. Det är ett bra ställe att besöka. perfekt ställe🤩🙌🏻

22 jul 2022

Trots halvfull restaurang och massa personal fick vi vänta 40 min på att få beställa. Väl där så var personalen trevliga men var mer intresserade av att sälja vin än mat. Maten var tyvärr en stor besvikelse och det känns himla tråkigt n... Visa hela »

2 maj 2022

Maten var god, men vi vänta otroooligt länge på maten😥… fel mat serverades till två personer🫢en tredje blev utan vin, serverades efter påminnelse, alltför många misstag! Men väntan på maten var det allra värsta 🥱…. Vi hade tid att... Visa hela »

Sida 1 av 3

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.