Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Ugglan Boule & Bar

4,0 • 8 recensioner
Ugglan Boule & Bar

Med en mix av aktiviteter, mat, bar och berlinsk nattklubbskänsla håller Ugglan ställningarna som stans mesta fritidsgård för vuxna. Den stora källarlokalen vid Nytorget funkar lika bra för en avslappnad boulekväll med polarna som för en annorlunda firmafest, utan högklackat.

Åldersgräns 23 år, utan undantag.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
22 aug 2018

Helt okej ställe. Trevlig med diverse spel och lekar. Men maten och drycken lämnar mycket att önska. Det är enkelt. Inte nödvändigtvis något fel på det. Men tycker utbudet i baren är tråkigt. Önskar att det vore bättre, för stä... Visa hela »

28 nov 2018

Som en vuxen ungdomsgård med bra puls! Roliga aktiviteter med kompisgänget. Har dock aldrig prövat deras käk.

15 feb 2018

Det har sagts, men det är så klockren beskrivning: En fritidsgård för vuxna. Det finns alltid något att göra, pingis, shuffleboard , boule och brädspel är bara några få alternativ. Har inte testat maten och det skulle behöva vara bättr... Visa hela »

19 sep 2016

Fritidsgård för vuxna som man säger. Riktigt bra om man är ett sällskap som vill ha lite annat än klassiskt barhäng.

29 nov 2016 · Uppdaterad

Perfekt aw ställe. Välj mellan att spela brädspel, boule, pingis, dart och shuffleboard m.m.

16 okt 2017

Ett perfekt ställe att umgås på. Är man trött på att springa på klubbar där man knappt kan höra vad den andra säger så rekommenderas Ugglan starkt! Aktiviteterna som erbjuds är perfekta för att både kunna tävla mot vara... Visa hela »

Listad i: Topp 10
6 apr 2016

Coolt ställe, grymt för kompisgäng som vill göra något annat än det klassiska barhänget! kul, kul, kul!

20 maj 2015

Grymt ställe att gå med kompisar för att börja kvällen. Här kan man dricka öl och äta mat men framförallt är man där för att spela pingis, boule eller shuffleboard. Väldigt mycket folk på helgerna så tips är att komma... Visa hela »