Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Vapiano Skrapan

2,6
7 recensioner
Vapiano Skrapan

Hösten 2007 öppnade Vapiano på Sturegatan i Stockholm. Då ett nytt koncept för oss svenskar. Idag finns ett flertal restauranger runt om i Sverige. Vapiano är snabbmat på ett fräscht italienskt vis, skulle man kunna säga. Det finns tre olika matstationer att gå till; en för pasta, en för pizza och en för italiensk antipasti. Du beställer direkt av kocken som sedan lagar maten framför dig på dig på bara några minuter.

Se även Vapiano Gamla stan, Vapiano Stureplan, Vapiano Mall of Scandinavia, Vapiano Vasagatan

Användarbilder på Vapiano Skrapan Visa alla

  • Lägg till bild
  • Chevre – Bild från Vapiano Skrapan av Katarina D.
  • Nduja – Bild från Vapiano Skrapan av Katarina D.
  • Bild från Vapiano Skrapan av Linn W.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
12 dec 2019

Ibland behövs det en dålig pizza för att uppskatta vad som finns där ute.
Jag har testat lite av allt på de flesta Vapiano. Varenda gång har det varit lite sämre än ok. Men jag hade aldrig provat pizzorna. Kollar man på instagram och recessioner s... Visa hela »

14 apr 2020

Goda pizzor och pasta, men ganska stor, stökig lokal. Nu permanent nedlagt.

5 sep 2018

Vapiano i skrapan är den enda jag skulle kunna tänka mig gå tillbaka till. Personalen har varit trevlig här. Dom har levererat bra drinkar och och god mat inom rimlig tid. Det brukar dock vara väldigt mycket folk. Deras pizza är något att testa! Väldigt kris... Visa hela »

Listad i: Crispy pizza
16 feb 2019

Jag har ätit lunch här flertalet ggr och brukar vara nöjd. Pastan är god och råvarorna känns fräscha. En nackdel är att det ibland kan vara väntetid, så god tid på dig är en fördel.

25 jan 2018

Till skillnad från de andra Vapiano jag besökt så var denna väldigt lugn och det var typ ingen kö till maten, vilket är det jobbigaste med Vapiano eftersom man måste stå och vänta.. Detta kan ha att göra med att jag var där på år... Visa hela »

26 apr 2016 · Uppdaterad

Vapiano Skrapan är som Vapiano överallt annars: kö in, kö till ölen, kö till maten och kö ut. Gott, dock.

8 nov 2017

Pastan som var "rekommenderad" till våra rätter var tråkig och smaklös spaghetti, dessutom var det knappt någonting av övriga ingredienser vilket resulterade i den sämsta rätt jag ätit på restaurang någonsin! Jag hade kunnat kö... Visa hela »