Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Vapiano Gamla Stan

2,6 • 14 recensioner
Vapiano Gamla Stan

Hösten 2007 öppnade Vapiano på Sturegatan i Stockholm. Då ett nytt koncept för oss svenskar. Idag finns ett flertal restauranger runt om i Sverige. Vapiano är snabbmat på ett fräscht italienskt vis, skulle man kunna säga. När du kommer in restaurangen får du ett kort som du sedan drar i baren och på de stationer där du beställer maten. När du sedan går ut lämnar du tillbaka kortet och betalar för dina inköp. Det finns tre olika matstationer att gå till; en för pasta, en för pizza och en för italiensk antipasti. Du beställer direkt av kocken som sedan lagar maten framför dig på dig på bara några minuter. På den allra populäraste lunchtiden kan det bli lite köbildning, men normalt sett rullar det på smidigt. Bordsplaceringen är fri - ytterligare ett sätt att skapa ett smidigt och snabbt koncept. Inredningen går i ljusa färger med ljust trä och inslag av rött skinn och stendetaljer. I mitten av borden är växter planterade. Tillsammans skapar det en originell och modern inredning som uppskattas av gästerna.

Se även Vapiano Skrapan, Vapiano Stureplan, Vapiano Mall of Scandinavia, Vapiano Kungsbron

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
21 jan 2019

Ja du, Vapiano är FWB ( foods with benefits ;-P alltid öppen, stort, bra ruljans. Finns alltid där, gott om plats, oinspirerande, bra för barnfamiljer och stora sällskap och folk som inte är petiga när det gäller mat.
Pizza, pasta och sallader som du sjä... Visa hela »

2 okt 2018

Vapiano är Vapiano. God mat men lite omständligt koncept. Lokalen i Gamla stan är kanske lite extra mysig.

23 aug 2018

Är inget ställe jag går till länge pga av personal oftast är väldigt otrevlig. Maten är det ingen fel på, pizzan är absolut att rekommendera!! Men Är oftast långa köer och ibland går de snabbt och smidigt men när dom inte har... Visa hela »

28 feb 2019

Då Vapiano tycks finnas på varenda post på varje instagramkonto jag tycks följa bestämde jag mig för att pröva. På papper låter Vapiano som ett bra koncept;
Helt okej mat till ett rimligt pris.

Däremot i praktiken är det lite s... Visa hela »

6 jun 2016

Härligt för att vara ett snabbmatsställe! Goda drinkar går också att hitta. Trevlig atmosfär!

10 maj 2016

En Vapiano är generellt som alla andra när de gäller hur maten smakar, och det är ju gott men inget amazing. Bra ställe att gå på lunch, så länge man är beredd på att stå i kö för maten och drickan.

22 sep 2016

Så trist och bedagat

26 sep 2016

Väldigt överskattat pasta ställe med konstiga kösystem och inte särskilt trevlig personal i "köken". Okej priser för det man får, men förväntar man sig något extra så har du kommit fel. Det som räddar betyget till en 2a ä... Visa hela »

19 apr 2016

Här hittar du den bästa pastan och ceasarsalladen! Lite konstigt kösystem dock. Är man fler än 2 så kan man inte räkna med att få äta samtidigt..

21 dec 2015

Gå för pastan, pizzan inte alls märkvärdiga.

5 sep 2017

Kommer hit för att jag var sugen på deras fantastiska carbonara men möts av besvikelse. Dem spelar nattklubbsmusik ute i serveringen på hög volym och inte nog med det, folk försöker överrösta musiken och varandra vilket resulterar i en ljudvolym hö... Visa hela »

3 jun 2015

Favorit lunch/vardags lyx! Maten mycket god, men personalen kan ibland vara väldigt stressade och slarva. Mycket prisvärd mat och lokalen är mysig om det inte är för mycket folk.

3 jun 2015

Deras pizza och drinkar är så bra!

18 nov 2016

VARNING, INSEKT I MATEN! I vanliga fall är det mycket god mat och bra service, men idag när jag åt på Vapiano i gamla stan fick jag en insekt i maten. Jag hade beställt en sallad och såg insekten, jag tänkte att okej fine det kanske kommer någon insekt med... Visa hela »