Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Vapiano Gamla Stan

3,0 • 9 recensioner
Vapiano Gamla Stan

Hösten 2007 öppnade Vapiano på Sturegatan i Stockholm. Då ett nytt koncept för oss svenskar. Idag finns ett flertal restauranger runt om i Sverige. Vapiano är snabbmat på ett fräscht italienskt vis, skulle man kunna säga. När du kommer in restaurangen får du ett kort som du sedan drar i baren och på de stationer där du beställer maten. När du sedan går ut lämnar du tillbaka kortet och betalar för dina inköp. Det finns tre olika matstationer att gå till; en för pasta, en för pizza och en för italiensk antipasti. Du beställer direkt av kocken som sedan lagar maten framför dig på dig på bara några minuter. På den allra populäraste lunchtiden kan det bli lite köbildning, men normalt sett rullar det på smidigt. Bordsplaceringen är fri - ytterligare ett sätt att skapa ett smidigt och snabbt koncept. Inredningen går i ljusa färger med ljust trä och inslag av rött skinn och stendetaljer. I mitten av borden är växter planterade. Tillsammans skapar det en originell och modern inredning som uppskattas av gästerna.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Erica P.

En Vapiano är generellt som alla andra när de gäller hur maten smakar, och det är ju gott men inget amazing. Bra ställe att gå på lunch, så länge man är beredd på att stå i kö för maten och drickan.

My J.

Härligt för att vara ett snabbmatsställe! Goda drinkar går också att hitta. Trevlig atmosfär!

Stampe X.

Så trist och bedagat

Josefin M.

Här hittar du den bästa pastan och ceasarsalladen! Lite konstigt kösystem dock. Är man fler än 2 så kan man inte räkna med att få äta samtidigt..

Meloon C.

VARNING, INSEKT I MATEN! I vanliga fall är det mycket god mat och bra service, men idag när jag åt på Vapiano i gamla stan fick jag en insekt i maten. Jag hade beställt en sallad och såg insekten, jag tänkte att okej fine det kanske kommer någon insekt med... Visa hela »

Isak S.

Väldigt överskattat pasta ställe med konstiga kösystem och inte särskilt trevlig personal i "köken". Okej priser för det man får, men förväntar man sig något extra så har du kommit fel. Det som räddar betyget till en 2a ä... Visa hela »

Rikard N.

Gå för pastan, pizzan inte alls märkvärdiga.

Viktoria L.

Favorit lunch/vardags lyx! Maten mycket god, men personalen kan ibland vara väldigt stressade och slarva. Mycket prisvärd mat och lokalen är mysig om det inte är för mycket folk.

Eleonor D.

Deras pizza och drinkar är så bra!