Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Vapiano Stureplan

3,3
10 recensioner

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Vapiano Stureplan

3,3
10 recensioner
Vapiano Stureplan

Vapiano på Stureplan var den första i Sverige, och konceptet har sedan spridits över hela landet. Under 2017 renoverades restaurangen på Stureplan och fick då ett nytt koncept. Numera görs beställningar via särskilda Vapianisti, men kvar är den italienska maten, piazzakänslan och det öppna köket. Restaurangen har även en bar och lounge med cocktails och dj:s.

Se även Vapiano Gamla stan, Vapiano Mall of Scandinavia, Vapiano Vasagatan

Användarbilder på Vapiano Stureplan Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Vapiano Stureplan av Shahzad A.
  • Bild från Vapiano Stureplan av Shahzad A.
  • Ceasarsallad med scampi – Bild från Vapiano Stureplan av Annelie V.
  • Scampi e Spinaci – Bild från Vapiano Stureplan av Peter B.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
4 okt 2018

Det var efter senaste besöket här på vapiano Stureplan som jag sa nej till att gå tillbaka till dom, oavsätt vilken av dom.
Dom går runt på att maten stannar den samma. smakar okej, men service, kundbemötande och god ton får dom minus på. Visa hela »

4 okt 2019

Tycker Vapiano är helt ok om man är hungrig på stan och vill komma undan billigt. Det är lätt att påverka sin rätt och be om extra grejer. Miljön är inget att stanna länge för, men visst är det nice med färska kryddor på bordet!

5 sep 2019

Alltid god pasta och pizza på Vapiano. Mitt tips: Pasta Scampi e Spinaci. 😋 40-talet bord i tre plan. Vapiano Stureplan är nog det lugnaste Vapianot i Stockholm, om än fortfarande lite stimmigt. Vill man ha det lite lugnare är tipset att gå in på inre delen, runt til... Visa hela »

19 dec 2019

Bra om man vill äta något snabbt och komma billigt undan. Man får det man betalar för, tycker jag. Var där häromveckan och delade på en risotto med skaldjur och en pasta scamdi e spinachi. Risotton var god/ helt ok. Pastan är väldigt god tycker jag! Ve... Visa hela »

2 okt 2018

Vapiano är svårrecenserat. Maten är nästan alltid god, en klockren fyra, men jag känner alltid friktion i konceptet. Man tror ju gärna att det ska bli supersmidigt med ett kort som blippas så fort man beställer något men ändå är det kö... Visa hela »

18 jan 2015

Jag älskar fräscha snabbmatskoncept som Vapiano, dit man kan gå för att äta snabbt och billigt, men ändå vällagat. Konceptet är väldigt annorlunda med kortet man får när man går in för att betala med, osv. Du går sedan f... Visa hela »

28 feb 2018

Snabbt, enkelt, gott! Här är det fullt vissa tider på dygnet, så man skall undvika dom (lunch och efter jobbet vid aw- och middagsrushen) för då kan det bli en del köer att stå i eftersom man beställer och hämtar sin mat vid kassan. Prisvärd... Visa hela »

9 okt 2020

Superbra, pizza o helst risotto. Bra vin o

23 apr 2017

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Perfekt för lunch. Färsk mat gjord framför dig. Enda problemet är de långa köerna under rusningstid. Pasta är riktigt bra och de har ett bra värde för pengarna.

3 jun 2015

Ett självklart ställe för både lunch och middag! Älskar pastan och pizzorna!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.