Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Vau De Ville

4,0 • 4 recensioner
Vau De Ville

Sedan 2012 ligger franskinspirerade Vau De Ville, som delar namn med en känd 90-talskrog, i det originella palmhuset mitt på Norrmalmstorg. Ett bistrokoncept med en meny fullspäckad av klassiker plus en solig uteservering - också den i bistrostil - bokstavligt talat mitt på Norrmalmstorg. På övervåningen i huset ligger själva restaurangen där du kan kika ut över folkvimlet genom de stora fönsterglasen och äta middag eller dagens lunch, plat du jour, och dricka ett glas vin. Känslan i inredningen är lika klassisk som menyn: grönt kakel, marmor och mässing ramar in de enkla bistromöblerna.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
15 sep 2018

En god middag, en drink eller känner du för party? Här kan du verkligen få lite av varje och de trappas upp dra under kvällen.
Jag åt en laxsallad som var fräsch och god, värd priset! Och blev rekommenderad ett glas vitt som passade bra till. Blev en go... Visa hela »

6 feb 2019

Åt lunch här som bestod av lax och potatispuré med persilja och sparris... det var ljuvligt!!! Jag och min vän har lagt in i kalendern återkommande varje onsdag att gå dit och äta det. Kan tänka mig att resterande rätter inte smakar sämre! Bra l... Visa hela »

10 jul 2018

God mat, perfekt läge, härlig stämning - helt klart värt ett besök!!

21 jan 2019

Avslappnat ställe med lite speciell arkitektur. God öl, underbar soft musik med varierande artister och trevlig personal.