Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Vau De Ville

3,2
11 betyg
Redigera Vau De Ville
Vau De Ville

Sedan 2012 ligger franskinspirerade Vau De Ville, som delar namn med en känd 90-talskrog, i det originella palmhuset mitt på Norrmalmstorg. Ett bistrokoncept med en meny fullspäckad av klassiker plus en solig uteservering - också den i bistrostil - bokstavligt talat mitt på Norrmalmstorg. På övervåningen i huset ligger själva restaurangen där du kan kika ut över folkvimlet genom de stora fönsterglasen och äta middag eller dagens lunch, plat du jour, och dricka ett glas vin. Känslan i inredningen är lika klassisk som menyn: grönt kakel, marmor och mässing ramar in de enkla bistromöblerna.

Användarbilder på Vau De Ville Visa alla

  • Lägg till bild
  • Köttbullar - Bild från Vau De Ville av Erica E.
  • Tryffelomelett - Bild från Vau De Ville av Erica E.
  • ostron - Bild från Vau De Ville av Erik F.
  • tempura prawn taco - Bild från Vau De Ville av Erik F.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
4 maj 2020

Trillade in här på en lunch i lördags, solen sken och vi fick klä av oss jackor och tröjor. Avnjöt en god lunch med lite dryck i solen på uteserveringen, infravärmen var på så det blev dubbeltupp med värmen 💦 haha!

Köttbullarn... Visa hela »

15 sep 2018

En god middag, en drink eller känner du för party? Här kan du verkligen få lite av varje och de trappas upp dra under kvällen.
Jag åt en laxsallad som var fräsch och god, värd priset! Och blev rekommenderad ett glas vitt som passade bra till. Blev en go... Visa hela »

6 feb 2019

Åt lunch här som bestod av lax och potatispuré med persilja och sparris... det var ljuvligt!!! Jag och min vän har lagt in i kalendern återkommande varje onsdag att gå dit och äta det. Kan tänka mig att resterande rätter inte smakar sämre! Bra l... Visa hela »

30 jan 2020

Var på Vau de ville för nån vecka sen och hade ett trevligt besök med vänner. Jag gillar lokalen som har en liten speciell utformning och läget på restaurangen är bra.

Maten var god men stod inte ut och personalen var trevlig. De som smaka bäs... Visa hela »

10 jul 2018

God mat, perfekt läge, härlig stämning - helt klart värt ett besök!!

15 jan 2020

Ganska tråkig men klassisk meny. Maten ganska medioker. Jag åt en halloumi plateu som inte var värd nästa 300 pix. Trevlig personal och lyxig känsla/stämning.

6 feb 2020

Rätt kass personal och OK mat. Ingen finess!

15 nov 2019

Ett ställe i stockholm som alltid är ett säkert kort oavsett tid på dygnet eller årstid. Va där i maj åt en otroligt god lax som bara smälte i munnen! En absolut favoritlunch! Va även där under förra nyår och åt en fantastisk tr... Visa hela »

25 jul 2021 · Uppdaterad

VARNING!

Gå inte hit!!
Sämsta bemötandet jag har varit med om på många år när vi var där i går kväll för att fira min dotters 18-års dag!

Så fruktansvärt ointresserade och inkompetenta personer i perso... Visa hela »

1 dec 2019

Fruktansvärt otrevlig personal.

21 jan 2019

Avslappnat ställe med lite speciell arkitektur. God öl, underbar soft musik med varierande artister och trevlig personal.

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.