Vina

Top 100
3,9
15 betyg
$$
Restaurang
Vinbar
Hemsida
Instagram
Vina
3,9
15 betyg
Hemsida
Instagram

På vinbaren Vina kombineras den dynamiska vinlistan med pintxos samt hel- och halvrätter efter säsong. Rötterna finns i Europa och här satsas det på "ärliga" viner. När vädret tillåter är det bara att slå sig ner med sitt glas på uteserveringen vid Greta Garbos Torg.

Föreslå ändringar

Recensioner av Vina

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
9 sep. 2023

Här är baren där du kan beställa vin genom att beskriva en känsla du vill åt. Kunnig personal, spännande vinutbud och en mysig lokal gör det till ett ställe där du och polaren kan gå igenom hela känsloregistet under en helkväll och f... Visa hela »

Listad i: Naturvinsbarer
25 okt. 2020

Fantastisk mysig restaurang med bra läge på söder! Gillar att det är smårätter så man kan ta lite fler och får därför njuta av mer mat. Löjromstoasten var hur bra som helst, fiskgrytan likaså. Spetskålen hade dock kunnat smaka li... Visa hela »

23 maj 2019

Personalen är kunnig, engagerad och härligt vänskaplig, man pratar som när man blir bjuden hem till en vän, det känns nästan inte riktigt som man blir ”serverad” och man vill fråga om man kan hjälpa till med något (men det gör man... Visa hela »

5 feb. 2020

Kan inte låta bli att bli lite besviken på att jag inte hittat till detta ställe tidigare...
Här lyckas man kombinera supermysig och lugn stämning, samtidigt som det ändå är stimmigt och lite spännande. Kan inte tänka mig en dag eller sammanh... Visa hela »

29 okt. 2018

Mysig och stimmig bar som hittat rätt i söderområdet. Ett soft ställe att hänga på vare sig det är med kompisar eller en date. Avslappnat och väldigt prisvänligt. Skönt go-to ställe som är opretto.

Två våningar, de... Visa hela »

9 sep. 2019 · Uppdaterad

Superhärligt ställe precis runt hörnet från Nytorget!
En dold liten pärla. Okej, kanske inte så hemlig men jag tror inte att lika många turister råkar ramla in här som på Urban Deli och Nytorget 6.

Vi var här på sommare... Visa hela »

27 sep. 2020

JAG FLYTTAR IN! ♥️ Stockholm gulligaste vinbar (enligt mig)

Här hittar du kunnig personal, otrolig meny, spännande & goda viner 🍷

Jag bokade bord på Vina då jag läst så mycket bra om stället, lite visste jag att allt jag läst... Visa hela »

13 aug. 2019

Avspänt och okomplicerat! Mycket kunnig personal som tar sig tid att guida i vinlistan. Smårätterna att dela på är då goda att det är lätt att beställa fler och fler! Mysigt hängställe med bästa väninnan!

9 aug. 2016

Underbar liten matbar som är lika bra att besöka för lunch såväl som middag. Prisvärt och många goda viner på glas gör det här till ett ställe att bokmärka.

I Café Garbos gamla lokaler ligger sedan snart ett år till... Visa hela »

26 feb. 2017

Fin inredning och mysig stämning. Riktigt goda och genomtänkta smårätter.

9 sep. 2019

Gose-vina! Bästa första glaset och goda smårätter.

28 feb. 2018

Gillar verkligen Vinas koncept och lokal. Det känns som man är i Spanien, fast med svensk standard. Interiören och miljön är super trevlig och avslappnad. Har endast varit här några gånger för att dricka vin med vänner, och förutom att vi bara... Visa hela »

7 apr. 2017

Åt middag här en fredagkväll. Bra service och väldigt god mat, som serveras som hel- eller halvrätter. Mysigt och ganska litet ställe som jag därför skulle rekommendera till mindre sällskap. Så där skönt stimmig ljudnivå och liiite... Visa hela »

10 feb. 2018

Mysigt ställe med riktigt god råbiff och bra viner.

2 dec. 2017

Lång väntan på maten. Inget tilltugg medan väntan. Maten medelmåttig.