På Yellow, som ligger på Jakobsbergsgatans krogstråk mitt i stan, fokuserar man på innovativa kycklingrätter och schyssta råvaror i kombination med spännande cocktails. Bakom konceptet står Filmon Michael, tidigare klubbvärd på Sturecompagniet och medlem i dansgruppen Bounce.
Om du är svag för kyckling, och vill veta varifrån den kommer, då ska du styra stegen upp för backen på Jakobsbergsgatan från korsningen Regeringsgatan. På Yellow serveras kycklingrätter som är lagade på råvaror från utvalda svenska, ekologiska gårdar. Menyn innehåller till exempel kyckling från rotisseriet, men också crispy chicken, caesarsallad och vegetariska alternativ samt olika tillbehör. Till själva konceptet har man hämtat inspiration från resor till bland annat New York, Miami och Costa Rica.
Ambitionen är att skapa den perfekta upplevelsen och erbjuda en värld av kontraster, där atmosfären är på topp. Här har vita dukar och stiff känsla fått lämna plats för en modern, avskalad industristil med svarta möbler, betong och lysande neonskyltar. I restaurangens cocktailbar kan man mötas upp över en nytänkande drink blandad på exempelvis rom och mango. Här hittar man även vin, utvalda ölsorter och alkoholfria alternativ.