Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Yellow

3,4
11 betyg
Redigera Yellow
Yellow

På Yellow, som ligger på Jakobsbergsgatans krogstråk mitt i stan, fokuserar man på innovativa kycklingrätter och schyssta råvaror i kombination med spännande cocktails. Bakom konceptet står Filmon Michael, tidigare klubbvärd på Sturecompagniet och medlem i dansgruppen Bounce.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
12 nov 2018

Lite speciellt ställe, Yellow. Rätt så mycket folk för att vara mitt i veckan. Ganska hög musik, inte min smak kanske men ändå trevligt, och AW-stämningen var ganska påtaglig. Inget för den som är ute efter något lugnt, vilket jag sjä... Visa hela »

3 nov 2018

Supercentralt läge och cool lokal. Man går ner en våning och där nere är det livlig stämning, många afterwork gäster. ( utanför restaurangen är det en skylt som bjuder in till AW, för bra priser). Vi blev placerades i baren, vilket är mi... Visa hela »

28 sep 2018

Besökte Yellow precis när det öppnade och hade höga förväntningar! Beställde deras “Mango Russian” som jag tror är deras signaturdrink - GRYM! Detta blev definitivt en höjdpunkt från besöket, absolut en av de godaste drinkarna jag s... Visa hela »

11 apr 2018

Det börjar hända grejer på Jakobsbergsgatan! Besökte det senaste tillskottet Yellow som har ett kycklingkoncept. Förutom chips, dip, ravioli, helstekt kyckling, potatis, majskolvar, sallad, sorbé och munk fick jag i mig typ den godaste drinken jag någonsin druc... Visa hela »

25 apr 2019 · Uppdaterad

Kyckling i olika former! Varit så nyfiken på detta ställe då jag kikat på menyn tidigare när de öppnades men aldrig varit här först nu idag. Fanns uteplatser men det var för kallt för det idag. Ligger på Jakobsbergsgatan och eftersom j... Visa hela »

24 sep 2018

Bara ätit middag en gång men tyckte det var bra. Går att komponera ihop sin måltid lite som du vill och även dela med sällskap. De olika kycklingrätterna var överlag bra, men tyckte nästan tillbehören var de mest intressanta. Även bra cocktai... Visa hela »

11 jul 2019

Yellow är ett skönt ställe som sticker ut med sin meny med endast kyckling i massa olika former. Det är ett relativt litet ställe med en skön vibe.

Vi satt vid baren och åt och då fick man samtidigt se när maten tillagades. Vi valde varsin fri... Visa hela »

26 sep 2018

Måste gå tillbaka hit. Anledningen till varför jag ger stället en 3/5 är främst pga att de glömde bort oss. Jag var på dejtkväll där planen var att äta god mat för att sedan gå på bio. Vi anlände till restaurangen dä... Visa hela »

26 sep 2020

Förvarning för dig som gäst, välj en annan restaurang!
Väldigt trångt och högljutt, dessutom otrevliga vakter vid kvällstid.

Du kommer inte att ångra dig!

2 mar 2019

Grym service, skön musik, GALET GOD mat, 5/5 om inte mer. Rekommenderar för dejt, fördelsedagsfirande eller vanlig fredagsmiddag. Ät Mac n cheese ni kommer inte ångra er.

5 sep 2020

Vi hade en bokning kl 21, när vi kommer fram säger servitrisen ”vänta där”. Detta respekterar jag och mitt sällskap. När vi efter 10 minuter frågar om status (dvs ska vi vänta 10 min eller 30 min) får vi som svar av en ung tjej ”Nu få... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.