Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

YOI

3,0 • 3 recensioner
YOI

K25 hittar du snabbmatsrestaurangen Yoi som har beskrivits som ett asiatiskt svar på Mc Donald's. Ett ypperligt alternativ till snabblunchen, före bion eller mellan shoppingrundorna. Här är det enkelheten som styr. Menyn är ganska liten men packad med Asien-favoriter. Bland rätterna hittar du exempelvis vietnamesiska baguetter, koreansk bibimbap och färska vårrullar, men även öl, vin och massor av te. Yoi låg tidigare på Sveavägen.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
24 sep 2019

Har kört soppan ett par gånger och nu sesame street med kyckling vilket är en skön kombo med picklade grönsker, kyckling ris och sesamsås 🤤 Den kunde fått högre poäng om riset inte var så kletigt 🤔 Gick inte att äta mot slutet

18 jan 2019

Jag tog Mr. noodle soup som var först något smaklös men efter att jag rört runt ordentligt så fick den heta såsen känna mig som en drake. Gott men lite för dålig information och presentation för att jag faktiskt skulle veta vad jag åt, elle... Visa hela »

19 dec 2017

Brukar ta med sesame streeten på väg hem från jobbet ibland, en god ris- och kycklingrätt.