Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Bun Meat Bun K25

4,3
3 betyg
Redigera Bun Meat Bun K25

Hamburgerkedjan Bun Meat Bun har blivit känd inte minst för sin speciella "smashteknik", som ger burgarna stekyta. En av filialerna hittar du i K25 på Kungsgatan 25. Här serveras omtalade burgare på färsk högrev tillsammans med tunna fries och milkshakes som görs på plats.

Bun Meat Bun slog upp sin första restaurang i Farsta 2014 och blev genast en succé. Idag har de filialer både innanför och utanför tullarna, varav en ligger i den populära foodcourten K25 mitt i city. Hit kan man komma under större delen av dagen för att stilla hungern med ett litet gäng utvalda burgare som görs på färsk, grovmald högrev och serveras i klassiskt amerikanskt bröd. Bortsett från "Royal Cheese" och andra hamburgare erbjuds även en vegansk burgare med tempeh eller halloumi.

Vid sidan om burgarna hittar du tillbehör som krispiga fries och amerikanska dippsåser att beställa till. Den som vill gå all in kan även välja bland olika milkshakes som görs på ekologisk glass från Lejonet & Björnen. Hämta med maten som take away eller slå dig ner och ät på plats. Soloätare, vänner och familjer är alla lika välkomna på Bun Meat Bun. Här är tanken att man ska få njuta av bra mat på ett enkelt och avslappnat sätt, oavsett om man stannar till en kort stund eller är kvar i ett par timmar.

Se även Bun Meat Bun Söderhallarna, Bun Meat Bun Farsta, Bun Meat Bun Mariehäll, Bun Meat Bun Jakobsberg

Användarbilder på Bun Meat Bun K25 Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Bun Meat Bun K25 av Adam L.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
17 feb 2022

Blev lite ledsen i ögat efter att ha testat min favorit BMB i K25. Håller BMB (åtminstone innan detta besök) som topp 5 hamburgare. Har ätit i Farsta och Söderhallarna otaliga ggr, även ute i Mariehäll. Brukar alltid vara 5 av 5.

Först och frä... Visa hela »

8 mar 2022

8 mar 2022