K25 restauranghall

3,6
14 betyg
$
Food court
Hemsida
Instagram
K25
3,6
14 betyg
Hemsida
Instagram
K25 i en mening: Livlig mathall med rätter från världen över
Typiska rätter: Streetfood i olika former
Antal sittplatser: 250 platser

På Kungsgatan samsas matkulturer från världens alla hörn på en och samma plats, i form av en livfull mathall. Till K25 kommer Stockholms bofasta såväl som besökare för att upptäcka det breda utbudet av lunch, fika och middag. Här serveras inte minst streetfood från kända ställen.

Sedan april 2013 har K25 varit en omtyckt matdestination i huvudstadens centrum, inte minst hos sällskap där smakpreferenserna skiljer sig åt. Här kan nämligen alla välja sina favoriter från olika kök världen över, och ändå få dela matglädjen i att äta tillsammans i restauranghallen som rymmer sammanlagt 250 sittplatser. Frasig falafel, kreativa versioner av tacos, hamburgare, sushi och olika nudelrätter är bara några exempel på rätter som serveras på de nio olika restaurangerna, vilka gemensamt har som ambition att erbjuda internationell mat som är både prisvärd och snabbserverad. 

Med flertalet kontorsbyggnader som grannar är K25 ett smidigt alternativ att både hämta takeaway från och slå sig ner för en lunch med kollegorna på. Framåt kvällen vankas det afterwork med både mat och dryck, varav flera av restaurangerna erbjuder öl och vin för den som är på humör att skåla in kvällen. De generösa öppettiderna under veckans alla dagar gör mathallen till ett omtyckt vattenhål även för stadskärnans helgshoppare som vill vila benen och fylla på energidepåerna. 

Föreslå ändringar

Användarbilder från K25 Användarbilder
Lägg till bild

Recensioner av K25

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
26 sep. 2023

Självklart val om man är i city med ett gäng vänner, finns något för alla smaker. :)

11 nov. 2020

Ganska stor mörk lokal med flera fastfood-ställen att välja på. Funkar om man är flera som inte kan komma överens om vad man ska äta. Men ganska mörkt och stimmigt så man blir inte långvarig. Ligger precis under Regeringsgatan-bron över Kungs... Visa hela »

31 okt. 2018

En lång sal med massvis av restauranger i olika slag och som serverar olika smaker. När man kommer in vet man inte riktigt vart man ska börja eller hur man ska tänka. är inte mitt favorit ställa att gå till för det är så svårt att se vad de... Visa hela »

11 mars 2020

K25 är perfekt gör en lunch eller snabb middag. Det gäller att inte få beslutsångest bara! Det finns många restauranger här att välja bland. Ibland svårt att få sittplatser. Jag testade Mama ”bun med porchetta” och bao från Wan... Visa hela »

9 dec. 2015

Snabbmat när den är som bäst. Återkommer till K25 åtminstone varannan vecka, vilket får anses som en fullträff. Sjukt stort utbud och prisvärt. Det går verkligen att komma hit ett par gånger i veckan och ändå variera sig. Sushi, dumpl... Visa hela »

Listad i: Take away
31 okt. 2018

Stockholm första värda foodcourt. Minns när det öppnade och lyckan var obeskrivlig. Alla ens favvoställen på ett och samma ställe. God mat
Snygg industriell stil, bra med sittplatser.
Hög ljudnivå, alltså hög! Du kommer inte hit fö... Visa hela »

11 juli 2022

Perfekt för en snabb lunchpaus på stan. Varierande kvalitet på ställena men jag rekommenderar snackbar och hattori sushi devil.

24 aug. 2015 · Uppdaterad

K25 har halkat efter. Föredrar Jim Lim men sedan rätten red curry togs bort besöker jag sällan mathallen.

23 apr. 2017

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Restaurangtorg som matställe. Mycket få platser och stinkande atmosfär, skulle bara rekommendera det take away. Massor av alternativ, Kebeb, hamburgare, Asiatisk...

26 aug. 2017

Riktigt fint ställe med supergoda hamburgare från både snackbar och Vigårda! Tycker även deras currymat är mumsig

27 feb. 2023
26 feb. 2023
6 mars 2022
25 aug. 2021