Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!
Thatsup-event: Staycation 2019

Äntligen var det dags för en exklusiv Staycation för våra ambassadörer. Med miljön i fokus turistade vi i vårt fantastiska Stockholm.

Vi startade med en bubbelbrunch på Kornhamnstorg No 53 som nyligen gett sig in i brunchens värld. Vi skålade i bubbel och åt langos med Skagenröra och löjrom, klassiker som eggs Benedict, köttbullar samt deras flatbread pizza. Vi passade samtidigt på att lära känna varandra lite bättre och satt och gissade vad nästa stopp för dagen skulle bli.

Ett måste när man turistar i Stockholm är ett besök på Fotografiska. Så Thatsup-mössan åkte på och vi styrde kosan mot Stadsgårdskajen. Entusiastiska kom vi in och möttes av den fantastiska utställningen ”A Homage to Humanity” av Jimmy Nelson, samt många andra fina utställningar. Det som är så bra med Fotografiska, förutom deras generösa öppettider mellan 09-23, är att de ofta byter utställare så att du alltid kan upptäcka något nytt.

Sedan var det äntligen dags att checka in på Clarion Hotel Sign. Här bodde vi på sättet Sustainable Stay, vilket innebär att de under hela ens vistelse gör insatser för att bidra till en hållbar framtid med fokus på FN:s globala mål. Det ska vara lätt att göra rätt och för att hjälpa miljön är det inte bara bra att vara turist i sin egen stad, utan även att bo på ett hotell som hela tiden gör aktiva val för miljön.

Innan middagen skänkte vi julklappar till initiativet ”Ensam julgran söker klappar” för barn som inte annars hade fått någon julklapp. Alla hade med sig en eller flera julklappar, utspritt till barn i olika åldrar. Det kan du också göra, här lämnar du en klapp och skriver en lapp med information om vem den passar för, exempelvis "1-4 år till en tjej/kille som tycker om att pyssla" eller "tjej på 16 år som gillar att fixa med håret".

På söndagar är restaurangen stängd, men favoriterna från menyn finns även att hitta på barmenyn. Att vi ens var hungriga igen efter den stora brunchen är lite galet, men maten är så god att den enkelt slinker ner. När tallrikarna och glasen var tomma bytte vi om till badkläder, slängde på morgonrockarna och åkte upp till takpoolen – här är det nämligen Night Swim på söndagar mellan klockan 19-22. I den nyrenoverade lobbyn fanns chark, ostar, plockmat och frukt. Vi var nyfikna och gick genast ut för att bada i den varma poolen i den kalla novemberkvällen. Här fanns även supermysiga igloos uppställda med fåtöljer, renfällar och kuddar för att värma sig med och samtidigt kunna sitta ute. Vi badade, bastade och varvade ner i de härliga stolarna som nästan vaggade oss till sömns. Sedan var det dags att återgå till rummen och bädda ner sig i sängen, med puffiga kuddar och krispiga lakan.

Måndagsmorgonen startade vi tidigt med avslappnande yoga. I en mysig lokal med fina mattor från Grounded Factory väntade Rosanna, som tog oss igenom ett superhärligt yogapass, och vi fick en fantastisk start på dagen. Efter flera vändor på den stora frukostbuffén var vi fyllda av ny energi innan vi skildes åt för att gå till jobb, skola eller på ledighet.

Användarbilder på Thatsup-event: Staycation 2019 Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Thatsup-event: Staycation 2019 av Michaela J.
  • Bild från Thatsup-event: Staycation 2019 av Michaela J.
  • Bild från Thatsup-event: Staycation 2019 av Michaela J.
  • Bild från Thatsup-event: Staycation 2019 av Michaela J.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
30 nov 2019

Vilken fantastisk söndag och måndags morgon man blev bjuden och bortskämd med! Den hade verkligen allt man kunnat tänka sig och lite till.

Dagen började med en brunch på nr 53 där det serverades valfri brunch rätt och så delade vi på pi... Visa hela »

15 apr 2020

Aldrig kan väl ett event igen vara så bra som det här var!
Det hade verkligen precis allt och vi fick en riktigt härlig Staycation! Något som jag verkligen, verkligen uppskattar generellt.

Dagen började på Clarion Sign där vi senare skulle che... Visa hela »

14 dec 2019

Världens bästa event av världens Bästa Ida!
24h med Ambassadörerna inleddes med en brunch på Nr53 i gamla stan. Vi skålade i bubbel och åt bla pizzor, råbiff, langos osv.
Därefter promenerade vi till Fotografiska! Det var min först... Visa hela »

2 jan 2020

Detta event gjorde sig ofta påmint i min kalender, här trodde jag att vi skulle övernatta på hotell och ha mysigt men oj så mycket mera dygnets timmar hade att erbjuda!

Tacksamheten är total!

Vi startade upp med brunch i gamla stan, detta som må... Visa hela »