Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Kornhamnstorg No 53

4,0
10 betyg
Redigera Kornhamnstorg No 53

Italienska gastropuben Kornhamnstorg No53 sällar sig till krogskaran som har gjort Gamla stan lite hetare på senare år. Insup den familjära atmosfären över lite smårätter med utsikt över torget, eller satsa på en stilfull eftermiddagsdrink i baren.

Sedan 2014 huserar Kornhamnstorg No53 på adressen med samma namn, mitt i Gamla stan. Här kan man ta en drink eller samla ihop vänner och familj och äta lunch, middag eller brunch. Ledorden är "social dining & drinking". Middagsmenyn består bland annat av smårätter, pizza, pasta och flera veganska rätter, och på dagarna serveras italienska och europeiska lunchrätter. I baren kan man slå sig ner och sippa på en öl, ett glas vin eller en klassisk cocktail före eller efter middagen. Det går även att avrunda veckan med kända brunchrätter.

Inte bara menyn står i centrum utan också miljön, som går i klassiskt stuk med stora fönster, tavlor och mönstrade mattor. Här finns både en matsal och rymlig bar med gott om plats för små och lite större sällskap som vill äta och dricka. En trappa ner hittar man även ett chambre séparée med plats för upp till 40 gäster, som går att boka för exempelvis middagar, affärsmöten eller överraskningsfester.

Användarbilder på Kornhamnstorg No 53 Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Kornhamnstorg No 53 av Katrine L.
  • Bild från Kornhamnstorg No 53 av Katrine L.
  • Bild från Kornhamnstorg No 53 av Michaela J.
  • Bild från Kornhamnstorg No 53 av Michaela J.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
13 dec 2019

Ett lite trevligare lunch-ställe i Gamla stan, Österlånggatan 17-vibe för att förklara det någorlunda.
God lunch, inget extraordinärt men god. Testade även deras flatbread, lite lite rödlök men annars gott.
Ok service, det var ändå... Visa hela »

19 dec 2019

Denna recension avser brunchen..... Mycket på menyn och här finns något som passar alla. Lättare rätter till mera maträtter. Ett ställe i gamla stan där allt ses som en turistfälla men inte denna. Priserna är humana för det bra läget, ve... Visa hela »

11 nov 2022

Översätt till svenska »

Hi vegie burger lovers!

There is a promising Halloumiburgare on the meny "med avokadokräm, mango, äppelcoleslaw, krispsallad, panzotomat, briochebröd, jalapenoglaze, sötpotatispommes & srirachamayo". Sounds great, eller hur? The truth however is that they... Visa hela »

14 apr 2017 · Uppdaterad

Jag har ätit deras flat bread några gånger och de är goda men inget speciellt. Jag har även varit här på lunchen och den är i gamla stan-mått mätt väldigt prisvärd och hög leverans. Servicen är bra.

12 aug 2015

Supertrevligt ställe med god mat till rimliga priser. Alla rätter jag har smakat har hållit hög klass och det är ett kul inslag med deras goda pizzor.

19 jan 2020

Slank in en lördag för att äta lunch/brunch med syster och våra karlar. Var rätt lugnt när vi kom in, fick snabb service och det flöt på hela tiden trots att det fylldes på snabbt vid borden runt omkring.

Tre av oss valde deras Ceasarsallad, o... Visa hela »

14 mar 2015

Det är alltid kul att testa nyöppnade ställen, och extra kul när det är hypade ställen som sen också uppfyller förväntningarna.

Först och främst ett grymt trevligt ställe. Ännu trevligare än vad jag hade hoppats. Hö... Visa hela »

9 jun 2018

Bästa lunchen i Gamla Stan. Har ätit här många gånger och de har väldigt bra mat till ett mycket bra pris. En extra eloge till en fantastisk hovmästare som alltid gör att man känner sig välkommen som stammis.

18 aug 2015

Fantastiskt mysig lokal, med grymt läge, och väldigt bra mat. Vi var fyra grabbar som tog in två olika pizzor, burgare och tonfisken (från sommarmenyn) som vi delade på, och alla var jättenöjda.

29 nov 2021

Så tycker pressen

17 av 25 · Dagens Industri · 2015-02-04

“Fast vi får inte glömma pizzan, som faktiskt inte får missas. Den går att äta som en hel rätt, eller också kan man dela på en liten pizzetta som drinktilltugg.”