Kornhamnstorg No 53

4,1
15 betyg
$$-$$$
Italiensk restaurang
Kornhamnstorg No 53
4,1
15 betyg

Italienska gastropuben Kornhamnstorg No53 sällar sig till krogskaran som har gjort Gamla stan lite hetare på senare år. Insup den familjära atmosfären över lite smårätter med utsikt över torget, eller satsa på en stilfull eftermiddagsdrink i baren.

Sedan 2014 huserar Kornhamnstorg No53 på adressen med samma namn, mitt i Gamla stan. Här kan man ta en drink eller samla ihop vänner och familj och äta lunch eller middag. Ledorden är "social dining & drinking". Middagsmenyn består bland annat av smårätter, pizza, pasta och flera veganska rätter, och på dagarna serveras italienska och europeiska lunchrätter. I baren kan man slå sig ner och sippa på en öl, ett glas vin eller en klassisk cocktail före eller efter middagen.

Inte bara menyn står i centrum utan också miljön, som går i klassiskt stuk med stora fönster, tavlor och mönstrade mattor. Här finns både en matsal och rymlig bar med gott om plats för små och lite större sällskap som vill äta och dricka. En trappa ner hittar man även ett chambre séparée med plats för upp till 40 gäster, som går att boka för exempelvis middagar, affärsmöten eller överraskningsfester.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,1
15

Recensioner av Kornhamnstorg No 53

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Semesteröl på Kornhamnstorg 53:s uteservering, Gamla stan. Stor uteservering med sol större delen av dagen. Utsikt över Slussen och Södermalm. 100-talet platser.
Restaurangen i huset bredvid. Trevlig bar och restaurangdel. 100-talet platser. Mindre uteservering finns lä...

Nice lunch! Friendly service.

Ett lite trevligare lunch-ställe i Gamla stan, Österlånggatan 17-vibe för att förklara det någorlunda.
God lunch, inget extraordinärt men god. Testade även deras flatbread, lite lite rödlök men annars gott.
Ok service, det var ändå...

Jag var där för första gången med min man idag och upplevde ett fint kundbemötande med bra service. Vi fick i lugn och ro en genomgång av menyn och kunde även skräddarsy vår beställning utan att känna sig besvärande. Det gick fort att få...

Hi vegie burger lovers!

There is a promising Halloumiburgare on the meny "med avokadokräm, mango, äppelcoleslaw, krispsallad, panzotomat, briochebröd, jalapenoglaze, sötpotatispommes & srirachamayo". Sounds great, eller hur? The truth however is that they...

Denna recension avser brunchen..... Mycket på menyn och här finns något som passar alla. Lättare rätter till mera maträtter. Ett ställe i gamla stan där allt ses som en turistfälla men inte denna. Priserna är humana för det bra läget, ve...

·

Jag har ätit deras flat bread några gånger och de är goda men inget speciellt. Jag har även varit här på lunchen och den är i gamla stan-mått mätt väldigt prisvärd och hög leverans. Servicen är bra.

Lovely Italian place in Gamla Stan. Very quick, friendly service. The food tasted fresh and delicious. Very happy and relaxed atmosphere with plenty of outdoor seating.

Har varit här både på lunch och middag, och de levererar varje gång. Bra priser och finns något att välja på för alla. Super service, kommer definitivt tillbaka finns inget att klaga på. 😍

Det är alltid kul att testa nyöppnade ställen, och extra kul när det är hypade ställen som sen också uppfyller förväntningarna.

Först och främst ett grymt trevligt ställe. Ännu trevligare än vad jag hade hoppats. Hö...

Supertrevligt ställe med god mat till rimliga priser. Alla rätter jag har smakat har hållit hög klass och det är ett kul inslag med deras goda pizzor.

Slank in en lördag för att äta lunch/brunch med syster och våra karlar. Var rätt lugnt när vi kom in, fick snabb service och det flöt på hela tiden trots att det fylldes på snabbt vid borden runt omkring.

Tre av oss valde deras Ceasarsallad, o...

Bästa lunchen i Gamla Stan. Har ätit här många gånger och de har väldigt bra mat till ett mycket bra pris. En extra eloge till en fantastisk hovmästare som alltid gör att man känner sig välkommen som stammis.

Fantastiskt mysig lokal, med grymt läge, och väldigt bra mat. Vi var fyra grabbar som tog in två olika pizzor, burgare och tonfisken (från sommarmenyn) som vi delade på, och alla var jättenöjda.

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Denna recension har filtrerats bort från totalbetyget, då den på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Vet knappt om de räknas att jag varit här… försökte men tyvärr serverade de inte alkohol,.. och då tanken var att ta ett glas bubbel så fick vi gå vidare.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,1
15

Representerar du Kornhamnstorg No 53?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på Kornhamnstorg No 53?

På Kornhamnstorg No 53 serveras bland annat:

  • Italienskt
  • Pizza
  • Smårätter
  • Pasta
  • Europeiskt

Vad kostar det att äta på Kornhamnstorg No 53?

Kornhamnstorg No 53 ligger i prisklassen Mellanklass ($$$)/Undre mellanklass ($$).

Vilken typ av bar är Kornhamnstorg No 53?

Vi har klassificerat Kornhamnstorg No 53 som:

  • Cocktailbar

Har Kornhamnstorg No 53 uteservering?

Ja, Kornhamnstorg No 53 har en uteservering som ger dig möjlighet att njuta av vädret samtidigt som du njuter av en öl, ett glas vin eller en drink.

Vilken typ av stämning är det på Kornhamnstorg No 53?

Vi skulle beskriva stämningen på Kornhamnstorg No 53 som mysig och lite lugnare.

Var ligger Kornhamnstorg No 53?

Kornhamnstorg No 53 ligger på Kornhamnstorg 53, 111 27, Gamla stan. I närheten ligger Slussen. Närmsta tunnelbana är Gamla Stan (ca 250m).