Whatsup-event på stan blev succé

Whatsup Nöjesguider firade 1 år i Uppsala med färgstarkt event på stan idag den 1 oktober. Mottagandet blev en succé och alla ville veta mer om vad vi gjorde på stan och delta i våra tävlingar. Över 500 personer deltog aktivt i tävlingarna, och ännu fler tog flyers, pratade med oss och frågade var vi hade köpt våra snygga ballonger. Nedan kommer ett litet sammandrag med bilder från dagen som vår fotograf har tagit, vinnarna i tävlingarna, med mera.

Först och främst vill vi börja med att tacka de restauranger och butiker som sponsrade med priser till tävlingarna (värdecheckar värda 1 000 kr/st): peppar peppar, Love your home, Magnussons Krog, Hodja, Bergmans och Oasia (klicka på respektive namn för att läsa mer och se bilder).

Vinnare

- Fredrik Palm heter den lycklige personen som vann 1 000 kr på den välrenommerade finkrogen peppar peppar.

- En värdecheck till ett "må-bra-paket" med doftljus, badsaker, ekologiska kakor, med mera värd 1 000 kr på livsstilsbutiken Love your home vann Camilla Hammarin.

- Tusen kronor på Magnussons Krog, krogen med en av Uppsalas populäraste uteserveringar, vann en mycket glad Mathilda Carlsson.

- Vinnaren av presentkortet på den grymma libanesiska restaurangen Hodja heter Johan Permansson.

- Mannen som får gå och uppgradera sin garderob på en av Uppsalas bästa manliga herrkonfektioner sedan 80 år tillbaka, Bergmans, är Jonas Erkstam.

- Presentkortet på Oasia, den läckra asiatiska restaurang- och loungeupplevelsen, tog Maria Sonesson hem.


Dagen i bilder (klickbara)


Vårt härliga team - Celine, Camilla och Linnea

En färgstark dag

Hur mycket folk det än var i vägen syntes vi - på över 300 meters avstånd

Linnea, Celine och Camilla berättar för nyfikna själar

Var är Linnea? Ah, där är hon!

Fler tävlande

Hoppas vi ses snart igen!