peppar peppar

4,0
1 betyg
$$$
Restaurang
peppar peppar
4,0
1 betyg

Det är ingen slump att städers bäst bevarade hemligheter ofta ligger på undanskymda adresser. peppar peppar är ett bra sådant exempel. Här intill stationsområdet kan man lätt missa denna gemytliga krog vars ambitioner stäcker sig långt utanför kvarteret. Med öppna dörrar, varmt mottagande och en varierad meny välkomnar man sina gäster vid varje besök.

Det är svårt att slå sig fram som en restaurang i det högre prissegmentet, särskilt om lokalen inte ligger i stans traditionellt uppskattade restaurangkvarter. Som en hybrid mellan familjehak, gourmetrestaurang och middagsdestination lyckas man på peppar peppar dock med att övertyga Uppsalaklientelet att man är här för att stanna. De ljusa lokalerna har med sina vita väggar, trämöbler i skinn och bordsdukar en avväpnande touche.
Svenska klassiker möter det bästa från skog och hav när man sedan tar en titt i menyn. Reninnanlår med kantarell- och västerbottenpaj varvas med confiterad spädgrisrygg. En och annan godbit med mer kontinentala vibbar får också plats. Lammlägg bourguignon serveras med selleripuré. Det dröjer inte särskilt länge att förstå restaurangens känsla för mat och den genomsyrar varje rätt.

Större sällskap har även husets förmånliga menyförslag att välja bland. Här lockar vit chokladmoussetårta som avrundning till kött, fisk och vegetariska alternativ till varmrätt. Ambition är som sagt ingen bristvara på den här adressen och det märks i både service och mat.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från peppar peppar Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,0
1

Recensioner av peppar peppar

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Superhärligt ställe! Ligger lite lite undangömt så det är inte något man bara: "Råkar ramla in på". SOS-brickan med snaps var underbar! Så även renen och efterrätten som följde. Snapsen till gjorde vad den skulle och vi ragla...

Listad i: Bäst i Uppsala

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,0
1

Representerar du peppar peppar?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på peppar peppar?

På peppar peppar serveras bland annat:

  • Svenskt
  • Franskt
  • Kött

Vad kostar det att äta på peppar peppar?

peppar peppar ligger i prisklassen Mellanklass ($$$).

Var ligger peppar peppar?

peppar peppar ligger på Suttungs Gränd 3, Centrum.