Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Cupido

5,0 • 1 recension
Cupido

På lunchrestaurangen Cupido mitt i Forumgallerian serveras italiensk pasta, klassisk husmanskost och sallad på färska råvaror. Här kan du hämta med dig en lunch på språng eller sätta dig och äta mitt i folkvimlet. För den som är sugen på en öl eller ett glas vin erbjuds även detta.

Är du hungrig och på språng eller vill du kombinera shoppingen med lite lunchmat? Då hamnar du kanske som många andra på Cupido. Restaurangen, som renoverades 2014, erbjuder varmrätter och sallad som du komponerar själv utifrån 50 olika ingredienser. Allt lagat på färska råvaror. Är du sugen på något varmt serveras hemlagad färsk pasta med exempelvis oxfilé, kyckling eller skaldjur. Även vegetarisk pasta serveras.

På lunchmenyn hittar du såväl dagens pasta som husmanrätter i stil med raggmunk, pannbiff och schnitzel. All mat går att beställa för avhämtning och den som är sugen på en öl eller ett glas vin kan även kombinera maten med just detta. Under sommaren väljer många att plocka ihop en egen sallad för att ta med till bänkarna vid Fyrisån ett stenkast bort. I anslutning till Cupido hittar du även en asiatisk wokhörna med take away-mat.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
26 apr 2017

Skön atmosfär, trevlig personal och framför allt god mat.