Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Texas Longhorn

5,0
1 betyg
Redigera Texas Longhorn

Texas longhorn handlar enbart om köttupplevelser av amerikanska mått, rejäla hängmörade svenska biffar, grillade över träkol importerat från Mesquite, Texas. Även om det finns några enstaka vegetariska rätter är det ingen tvekan om att det här är en köttrestaurang, att du kan beställa en Sitting Bull och få in ett (1!) kilo kött säger det mesta. På vinlistan utmärker sig några riktigt bra amerikansk viner, precis som på den gedigna listan med amerikansk öl. Men vill man vara riktigt Texas gör man nog bäst i att beställa in en tvåliterskanna frozen margarita till det där kilot kött.

Användarbilder på Texas Longhorn Visa alla

  • Lägg till bild

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
17 maj 2016

Stället får faktiskt full pott! Vi var så himla nöjda med maten som var mer än vi hade förväntat oss. Chillin som kostade 179 kr var otroligt prisvärd, smakade super och serverades snyggt. Extra plus för hemmalagade tortillabröd och egenfriterade t... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.