Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Phil's Burger Uppsala

3,8
5 betyg
Redigera Phil's Burger Uppsala

Efter att ha gjort succé med flera restauranger i Stockholm öppnade Phil's Burger i Uppsala våren 2016. I fokus för hamburgarna stå det hemlagade - allt från brödet till dressingen görs på plats, och söta milkshakes finns det också gott om på menyn.

På Phil's Burger, döpt efter en av grundarna, är det inte den välkända amerikanska diner-känslan med retrostil som gäller. Istället möts du av lite mer stilren inredning med betong, gråskalor och gröna växter. För den som vill äta burgare med bestick är det fritt fram. Också i köket är det höga ambitioner som gäller. Allting tillagas på plats, vilket även gäller själva hamburgerbrödet som bland annat går att få glutenfritt.

På menyn serveras ett mindre urval bestående av ett par burgare strax under hundringen: Phil's Burger (enkel eller dubbel) med cheddar och hemmagjord dressing samt en vegetarisk halloumiburgare med bland annat avokado och Phil's Veggie Dressing. De icke-vegetariska hamburgarna mals på högrev och bringa. Till burgarna serveras hemlagade dubbelfriterade pommes och egen coleslaw - under lunchen ingår de i priset. Skölj ner med en milkshake i någon av smakerna vanilj, oreo-cookie eller choklad. Annars hittar du även ett gäng ölsorter på menyn. Halva restaurangen visar dessutom även sport.

Användarbilder på Phil's Burger Uppsala Visa alla

  • Lägg till bild

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
10 apr 2019

Goda burgare mitt i city. 10-talet bord så ganska fullsatt under luncherna.

15 apr 2016

Saftig hamburgare med fin stekyta. Gott hemmalagat bröd. En riktig höjdare bland Hamburgerställena i Uppsala.

17 maj 2016

Lyxiga hamburgare som serveras på ett snyggt sätt och trevlig avslappnad personal! Skön stämning i lokalen med sportsända storbilds-TV:n, även för mig som inte är sportfantast. Tyvärr dras betyget ner av det för hårda glutenfria brödet so... Visa hela »

19 aug 2016

Mediokert. Varken mer eller mindre.

8 sep 2017

Är något av det bästa men kan få i hamburger väg! Grymt uppskattat varje besök och aldrig besviken

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.