Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

ZoUL Fish Spa

5,0
2 betyg
Redigera ZoUL Fish Spa
ZoUL Fish Spa

En trappa ner i Tullhuset precis intill ån och islandsfallet ligger en exotisk plats som för tankarna till brusande stränder och vajande palmer i Thailand. Här erbjuds fiskspa i kombination med olika paketerbjudanden där dina fötter får en naturlig exfoliering med hjälp av fisken Garra rufa. Du kan också välja ställets massagebehandlingar, pedikyr och manikyr samt ekologiska kroppsbehandlingar. Såväl privatpersoner som grupper och företag kan boka in ett besök på ZoUL Fish Spa. Även föreläsningar och må-bra-kvällar anordnas.

Användarbilder på ZoUL Fish Spa Visa alla

  • Lägg till bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
16 feb 2017

Helt fantastisk och lite nervkittlande upplevelse att stoppa ner fötterna i en tank full med fiskar! Till en början kittlas det men man kommer snabbt på sig själv att känna total avslappning i kroppen. Loaklen som ligger centralt belägen och lättillgänglig lo... Visa hela »

16 feb 2017

En lugn du inte trodde du skulle finna, bara ett stenkast från det ständigt pågående surret i city. Direkt i trappan ner händer det något, helt plötsligt börjar jag andas långsammare och käkmuskulaturen släpper taget. Jag testade den ekolog... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.