Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Ericas recensioner

Retro SoFo

Retro SoFo

Betyg: 2

Ingen sportbar jag skulle välja att gå till. Ganska sunkig och varken burgaren eller pommesen smakade nåt vidare. De får plus för mängden av platser utomhus på s... Visa hela »

Broken Stockholm

Betyg: 2

Väldigt ordinärt. Inte speciellt bra burgare, så inget ställe jag går till om vill ut och klämma i en saftig burgare direkt. Miljön är rätt tråkig. Visa hela »

Samba Sushi

Betyg: 2

Varken jag eller mina vänner har nånsin haft en sån bra upplevelse från deras sushi eller sashimi. Deras sashimi är mindre i storlek och dyrare än många andra st... Visa hela »

New Tokyo Sushi Bar

Betyg: 2

Totalt ordinär sushi. Personalen är konstant stenansikten. På riktigt, aldrig sett nån le. Vart här flera gånger, för är närmsta sushi stället till... Visa hela »

Indira

Betyg: 2

Inte direkt en av de bättre Indiska krogarna på Söder. Deras kyckling tikka masala smakar mer som en tomatsås, där de har missat djupet med alla de underbara indiska kryddor... Visa hela »

Restaurang Carmen

Betyg: 2

Sunkstället man slutar upp på när man har ingen annanstans att ta vägen. Men det är helt okej ställe för ta några öl och snacka skit.

EAT

Betyg: 2

Tycker EAT får bättre kritik än vad de kanske förtjänar. Kanske helt enkelt passar andra mer än mig. Inget direkt som får en att känna wow och viljan att komm... Visa hela »

Betygsfördelning
1 9% 6
2 10% 7
3 28% 19
4 35% 24
5 18% 12