Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

EAT Market

3,2
11 recensioner
EAT Market

EAT Market är ett lite snabbare alternativ i MOOD Stockholm med asiatiska rätter och svensk husmanskost till lunch. Här kan man även köra en AW på eftermiddagen. Sommartid hittas EAT Garden, en kinesisk biergarten, i anslutning. EAT Market var tidigare en del av restaurang Eat, som bytte skepnad till Waipo.

Användarbilder på EAT Market Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från EAT Market av Josefin J.
  • Bild från EAT Market av Annelie V.
  • Sådär fiskrätt – Bild från EAT Market av Annelie V.
  • Riktigt bra lax på Eat – Bild från EAT Market av Annelie V.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
10 jan 2021

Absolut godkänt lunchställe! Inget lyxigt, men bra om man jobbar i närheten och inte förväntar sig något fantastiskt. Vissa rätter har varit väldigt bra, andra mer okej. Bilden är från min senaste lunch här. Jag åt lax med brynt smö... Visa hela »

2 mar 2019

Svårt att sätta betyg här. Har varit här några gånger och beroende på tid, dag och planeternas position så är känslan olika. Får landa i en trea. Testade de vegetariska dumplingarna senast och de var faktiskt riktigt goda. Ska jag rekommen... Visa hela »

6 feb 2020

Nja, inte imponerad av varken maten eller servicen! Lite för mycket skolmatsal för 180kr.

2 jul 2018 · Uppdaterad

EAT är mer än okej, vissa rätter värd en fyra. Äter lunch där några gånger i månaden för jag är ofta i området, de har väldigt gullig personal och lunchen är prisvärd. Tar alltid kycklinglårfile om dom har det på... Visa hela »

10 jul 2018

Har hört så mycket gott om detta men då jag är väldigt känslig mot stark mat var det en hel del jag inte klarade av att äta vilket kändes tråkigt. Det jag åt var gott och ett supertrevligt ställe med härlig personal.

15 apr 2016

I förrgår blev det äntligen middag på EAT och förväntningarna som var relativt höga infriades måste jag säga. Jag fick inga wow-feelings, men allt var bra. Vår servitris var trevlig och lokalen var trevlig. Vi var ett sällskap om fem persone... Visa hela »

4 apr 2016

Gillar Eat väldigt mycket (speciellt off hours, annars är det ganska turistigt), bästa matupplevelsen i Mood enligt mig. Deras rostade, mörade grissida är helt magisk - den går dock loss på 200 kr under lunchen vilket är smått chockerande, men den ä... Visa hela »

8 maj 2016

Tycker EAT får bättre kritik än vad de kanske förtjänar. Kanske helt enkelt passar andra mer än mig. Inget direkt som får en att känna wow och viljan att komma tillbaka. Däremot har de riktigt trevlig personal, och uteserveringen är stor. Själ... Visa hela »

29 feb 2016

Vi hade bord sent en fredag och hamnade mellan kärlekspar och ett stort födelsedagsfirande. Förväntade mig mer av drinkarna med favoriten var nog Gin & Yang. Servitören hade dock kunnat få oss att köpa fler drinkar OM han hade uppmärksammat våra tom... Visa hela »

23 dec 2014

Som Asien-nörd är det svårt att inte småälska ett dumplingställe som det här. Bistron längst in är perfekt om man längtar till Hongkong (vilket miljön kan råda bot på) och vill ha riktigt bra kinesisk mat med en twist, allt frå... Visa hela »

31 maj 2015

Mood gallerian imponerar ju kanske mest med sina restauranger och enligt mig är Eat ett av de ställen som är med och drar upp betyget. Här kombineras riktigt skön stämning med grymma rätter. Enda minuset var kanske drinkarna som var ok men inte i samma hög kla... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.