Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Vem där?

Heter Katarina men kallas Zoki. Född 1980 i Stockholm.
Från 8-17 befinner jag mig i fullständig arbetsmode som psykiatriker.
Pluggade i i Serbien och bodde där i 8 år. När jag kom tillbaka till Stockholm, härligt nyskild 30-åring behövde jag starta om mitt liv.
Stockholms restaurangscen blev min hobby och allt med mat gör mig sjukt glad. Bara det att min nuvarande sambo är en kock säger en hel del om min fetisch.
Jag vill tro att jag är mer spontan än vad jag är men who am i kidding, lite framförhållning behöver jag. Lärde mig att säga nej för ca 10 år sedan och det var som att komma ur en fängelsecell med öppen dörr.

Gillar: mat (ifall någon missade det), rock, Dali, svart humor, böcker (kan läsa 5 stycken parallellt pga so man books so lite time), ärlighet, principer, dödskallar, att jag upplevde 80-talet och en tid innan sociala medier old school, , mina öronproppar, lösgodis, resa men inte som turist utan vill vara som the locals (väl på plats ser man mig stå framför eiffeltornet med en crêpes i ena handen och ett glas vin i den andra och tror att jag är lokal), tygväskor

Ogillar: energitjuvar, min sömnstörning, mobbare, köa och vänta, rusningtrafik (började storböla en gång efter att ha stått stilla i trafiken i 2 timmar-true story, sålde biljäveln en månad senare), slösa min hunger på onödig mat, att jag är världens mest otränade person och blir på riktigt andfådd bara jag lyfter på fjärrkontrollen, imposter-syndrome känslan. Att jag fortfarande inte kan sluta säga ASSÅ, SL-kort priset

Du hittar mig även på instagram: thefood_psychiatrist