Champagnebaren Kyrkogatan 13

4,3
4 betyg
$$$
Champagnebar
Europeisk restaurang
Hemsida
Instagram
Champagnebaren
4,3
4 betyg
Hemsida
Instagram

På en av Göteborgs mysigaste innergårdar, på en tvärgata till hippa Magasinsgatan, ligger denna personliga restaurang och vinbar med stort fokus på champagne. Året runt balanserar bord och stolar på den kullerstensbelagda gården, där det dyker upp både liveband och events under sommarhalvåret. Gården delas med systerkrogarna Bar Bruno och Unity Jazz.

Föreslå ändringar

Recensioner av Champagnebaren

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
23 sep. 2023

Bara namnet på stället - lyxen!!
Perfekt ställe för att starta helgen, fira något, eller bara njuta. En mysig innergård och en riiktigt snygg restaurang. Kunnig och trevlig personal. Populärt ställe.

15 sep. 2016

Älskar det här stället!
Visserligen är jag sjukt svag för just champagne, ostar och kallskuret, vilket det av naturliga skäl finns gott om här. Men ska man ägna sig åt bubbel-drickande, kan jag verkligen rekommendera den här charmiga baren. Visa hela »

21 aug. 2021

Trevligt koncept med inriktning på Champagne och enklare tilltugg som ostar och chark. Tyvärr är platserna/stolarna allt för enkla/obekväma.

7 aug. 2019

Bra utbud av champagner och riktigt god mat!
Duktig servicepersonal bistår den som vill ha hjälp att utforska champagner av olika slag.
Trevlig miljö och härlig atmosfär.