Magazzino Ristorante Italiano

3,4
8 betyg
$$$
Restaurang
Hemsida
Instagram
Magazzino Ristorante Italiano
3,4
8 betyg
Hemsida
Instagram

Mitt på populära Magasinsgatan ligger Magazzino, en klassisk italiensk restaurang med fokus på bra ingredienser, kvalitet och service. Flera av råvarorna kan stoltsera med D.O.P, en kvalitetsbeteckning för produkter med italiensk härkomst. Målet är att skapa en naturlig mötesplats för alla åldrar i en skön och nostalgidoftande atmosfär.

Magazzino bjuder på en kulinarisk resa till Rom, med traditionella rätter i modernt format. På menyn hittar man allt från antipasti till kött, fisk, trendig surdegspizza, pasta och en rad alternativ för glutenvägrare. Filosofin är enkel - hit ska du vilja återkomma gång på gång.

Den moderna restaurangen, belägen på en av Göteborgs mest krogtäta och kulinariska gator, präglas av enkla träbord, färggranna tapeter och inramade fotografier. Stämningen är avslappnad och opretentiös, och är man sugen på att ta med sig Italiano-vibbarna hem säljs specialiteter från deli-delen precis vid entrén.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Magazzino Ristorante Italiano Användarbilder
Lägg till bild

Recensioner av Magazzino Ristorante Italiano

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
12 feb. 2018

Mysig restaurang, väldigt goda pizzor och risotto. Prisvärt!

12 okt. 2015 · Uppdaterad

Åt en spontan middag på Magazzino ikväll. Hovmästaren var nice, men våra servitörer kändes lite halvförvirrade och framför allt fick vi vänta klart för länge med att beställa. Sen fick vi dock maten snabbt. Jag tog en margherita ("... Visa hela »

31 juli 2020

Mysig restaurang. Helt okej mat. Dålig service.

Det var första gången jag besökte restaurangen. Jag hade höga förväntningar efter att ha sett att många andra ätit deras pizzor och pasta rätter. Jag och en vän beställde in en ap... Visa hela »

12 aug. 2016

Riktigt goda pizzor som, trots sin till synes höga prissättning, är riktigt prisvärda.

30 nov. 2018

Risotton var kanon! När vi var där var det lite för mycket folk dock, personalen kändes stressad.

19 okt. 2015

Helt ok mat, inget speciellt, rätt virrig personal som var snabba på och vinka in oss samt skryta om att de har bästa pasta och pizzan i GBG men långsamma med att ta vår beställning. Gott men inget märkvärdigt.

6 nov. 2019

Väldig god mat 👍🏼
Maten kom väldigt snabbt, så en eloge till kocken
Meeen servicen drog ner hela 3 stjärnor
Vi fick vänta i mer en halv timme på att få det dukades av. Även om servitören flera gånger passerade vårt bord och vi v... Visa hela »

27 juli 2017

Godaste pizzan jag har ätit!!!
Hit kommer jag att gå i fortsättningen när jag är i Göteborg...