Restaurang Tiljan

0,0
0 betyg
Redigera Restaurang Tiljan

Restaurang Tiljan hittar du i bottenplan på Göteborgs Stadsteater med en egen ingång från Berzeliigatan. Här kan du äta allt från en mellanrätt till en trerättersmeny eller bara ta ett glas i baren, oavsett om du ska se en föreställning eller inte. Är du sugen på en helkväll med både mat och teater kan du boka en teatermiddag som serveras före teaterbesöket.

Tiljan är Stadsteaterns egen restaurang, men du behöver inte gå på teater för att komma förbi på ett glas eller en bit mat. Tiljans köksmästare Stefan Stenbom har tagit fram menyn tillsammans med stjärnkocken Ulf Wagner och rätterna bjuder på klassiska smaker där du hittar favoriter som Tiljans egen toast skagen, teaterns fiskgratäng och kvällens hemgjorda glass.

Här har man satsat på en personlig och mysig stämning. Den luftiga lokalen är modernt och minimalistiskt inredd med dova färgskalor, ljusa draperier, hyllor och teaterposters på väggen. Även belysningen är dov, med en upplyst bardisk i ljust trä och vinkylar med belysning längs väggarna. Lokalen rymmer också en stor vinkällare som vittnar om en gedigen vinlista.

För dig som ska gå på teater och vill äta middag i anslutning till föreställningen erbjuder Tiljan en teatermiddag där du väljer en till tre rätter som serveras två timmar innan teaterbesöket. Teatermiddagen bokar du online när du köper dina biljetter.

Se även Göteborgs Stadsteater, Foajébaren, Foajébaren sommar­restaurang

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Restaurang Tiljan!

Användarbilder på Restaurang Tiljan Visa alla

  • Lägg till bild