Bli president i ditt eget land

Har du tröttnat på att göra som alla andra? Då är Dumbland klubben för dig. Här kan du panterdansa i platåskor, snedknäppt blus och dubbla axelvaddar. Från högtalarna hörs allt från raspiga vinyler till beats från Ratatat och Vivian Girls.

Den 14 maj finns DJ-kollektivet Chicks With Discs (denna afton Camilla Hägerbäck, Therés Seger, Sara Wåglin) på plats. Efter att ha uppträtt på scener som Kåken, Indigo, Morfar Ginko i Stockholm och Comet Club i Berlin debuterar de nu i Malmö på Dumblands dansgolv. Det blir en vild blandning mellan allt från progg och elektro, kärlek och fred till hotshots och bärs.

På scen står Turboweekend. Med Silas högtflygande sång, Morten's pumpande dansanta bas och Martins superexakat trummor kombinerar Turboweekend den poetiska känslan med sugande popmelodier. Dessutom värmer Du Pacque upp scenen och Big Boss Börén spelar skivor.


Med andra ord är det här klubben du inte får missa. Sätt på dig din fränaste outfit och tag med dina nära och kära för att dansa indiandans i landet där du är president - Dumbland.

14 & 20 maj | 17.00-03.00 | Debaser | Entré 90 kr, Gratis innan kl 22.00 | Ålder:20 år