Boulebar välkomnar utomhussäsongen och ställer till med invigningsfest

Sol, värme och socialt utomhushäng är troligtvis vad de flesta längtar efter nu. På Boulebar ser man fram emot en härlig utomhussäsong med sköna dagar i solen, franska park-vibbar och boulespel i det fria. För att fira detta bjuder frankofilerna nere på Drottningtorget in till en stor invigningsfest där alla är välkomna!

Att uteserveringarna börja dyka upp runt om i Malmö har nog inte gått många förbi. På franskinfluerade Boulebar tänker man dessutom ställa till med fest för att inviga vår- och sommarsäsongen ordentliget.

Fredagen 28 april bör du styra kosan till Drottningtorget om du är sugen på att få en skön försmak på vad som komma skall. Festligheterna drar igång med lunch redan vid 11-rycket till jazziga toner serverade av duon Rasmus Nyvall & Måns Persson. Från klockan 16 dyker Åberg Trio upp för att även de leverera jazzig trivsel till alla glada fredagsfirare på uteserveringen.

Det bjuds för utom på grym musik, även på godsaker och dryck att fukta strupen med, och för de som hänger kvar, eller dyker upp lite senare, serverar Simón de La Onda utvalt örongodis.

Dagen till ära är det fritt boulespel på banorna som gäller. 
För att läsa mer om invigningen kan du besöka Boulebar på Facebook.

  • 28 apr Datum

Visa på karta