Boulebar i Folkets park blir en samlingspunkt under Malmö Pride. Foto: pressbild Boulebar i Folkets park blir en samlingspunkt under Malmö Pride. Foto: pressbild

Folkfest på Boulebar under Malmö Pride

Boulebar i Folkets park blir samlingspunkten under Prideveckan i Malmö den 3–6 juli, med bland annat fester, schlagerbar, standup och opera på programmet.

Folkets park har i generationer varit en samlingsplats för dans, musik och kultur, med fokus på jämställdhet, jämlikhet och alla människors lika värde. Nu lever traditionen vidare i en modern tappning, genom ett samarbete mellan Boulebar i Folkets park och Malmö Pride.

– Det är glädjande att Boulebar med vår uteservering i Folkets park, som är öppen för tredje säsongen i rad, kan bygga vidare på en mångårig tradition. Folkets park är en viktig mötesplats för alla – där människor kan träffas, ha kul och utbyta idéer, säger Erik Blondell, platschef för Boulebar i Folkets park.

Under veckan kommer man att fylla boulebaren med regnbågsfärger, fester och aktiviteter som bland annat inkluderar Queer Comedy Club och den ukrainska operaduon Opera Libera. Programmet fylls på till i början av juli.

– Att kunna använda vår uteservering i just Folkets park för arrangemang med Malmö Pride är ett drömscenario, och går helt i linje med vad vi på Boulebar, Pride och Folkets park står för – människors lika värde och rättigheter, säger Erik Blondell.

Malmö Pride arrangeras den 3–6 juli och programmet på Boulebar pågår under hela prideveckan.

Information
Visa på karta
  • Period
  • 3 juli (onsdag) Nästa tillfälle