Hope öppnar butik i Malmö

Sedan Hopes första kollektion lanserades 2002 har märket höjts till skyarna. För en liten tid sedan öppnades en sjätte butik, den här gången i Malmö.

Det svenska märket Hope startades hösten 2002 av designduon Stefan Söderberg och Ann Ringstrand. Sedan dess har allt gått väldigt snabbt. 2005 expanderade märket med en herrkollektion och 2006 öppnades en första butik i Stockholm. Följt av en butik i Köpenhamn, en till i Stockholm och en nätbutik har nu märket äntligen öppnat i Sveriges tredje största stad.

Det som framförallt kännetecknar märket är den skandinaviska, stilrena designen som är originell och unik samtidigt som den fokuserar på användbara plagg tillverkade i slitstarka material. Signaturen är lågmäld samtidigt som den är rå och äkta. Det är en stil som fungerar i vardagen samtidigt som den ger en välklädd och avslappnad look.

Den nya butiken i Malmö har fått en unik inredning som hämtat inspiration från industriella lokaler och 1930-tal. Bakom inredningen står möbelformgivarna och arkitekterna Christian Halleröd och Johan Lyntz. Butiken har i princip hela Hope konceptet med kollektioner för både herrar och damer, inklusive skor och accessoarer.

Läs mer om butiken: Hope | Skomakaregatan 7