Kaah på Debaser

Efter två hyllade och utsålda spelningar i sommar och det bejublade nya albumet "Matcha din look" är det nu klart att Kaah spelar i Malmö, Göteborg och Stockholm i höst.

Konserten på Mosebacketerrassen i Stockholm i sommar fick full pott i DN där Mattias Dahlström tyckte Kaah var fenomenal i sin comeback och utsåg honom till Sveriges störste soulartist. SVDs Stefan Thungren skrev "Det är så här Prince borde ha låtit på Skeppsholmen i söndags".


Singeln "Vill bara leka mer" släpptes i mitten av februari 2013 och utsågs direkt till "veckans bästa add" av Musikguiden i P3 och SVT:s PSL skrev att "redan med första singeln från den oerhört efterlängtade kommande skivan visar han det svenska popgardet var hitskåpet ska stå".


Kaah har innan det längre uppehållet gett ut fem album varav fyra under namnet Kaah: Kaahlender, Soulrebell, Beats, melodier & Baby Kaah och Jideblasko International. Han stora hit "Dom tittar när jag dansar" från 2001 är nog den låt vi minns bäst tillsammans med den oerhört vackra låten "Innan du går" från plattan "Jideblasko International".


Här kan du se Kaah i höst:

Malmö, Debaser den 28 september
Stockholm, Debaser Medis den 11 oktober
Göteborg, Pustervik den 12 oktober


För biljetter se www.blixten.se


Sagt om sommarspelningarna och nya skivan "Matcha din look":
"Skönt att du är tillbaka Kaah, detta hade vi saknat. Ta aldrig en paus igen."
Betyg 5 av 5 GP


"Ett förträffligt funkalbum"
Betyg 4 av 5 Expressen


"Matcha din look" är rent musikaliskt en glödande och renodlad kärleksförklaring till analog soul, funk och r'n'b. Få andra svenska artister kan sjunga "baby" som Kaah. Eller namndroppa Teena Marie i en text utan att det blir krystat."
Betyg 4 av 5 Aftonbladet


"Kaahs röst är som vanligt det viktigaste instrumentet i produktionen, där den bärande tonen är den karaktäriserande sammanflätningen av lust, melankoli och dansglädje."
Betyg 6 av 6 Nöjesguiden