Labyrint, Dani M och King Fari Band

Årets tyngsta Reggaekväll bjuder på tre av de hetaste banden inom genren just nu. Dansa dig svettig och lycklig från tonerna av Labyrint, Dani M och King Fari Band.

Torsdag 1 november · 100kr · kl 22-03

Reggaen uppfanns på Jamaica någon gång under 60-talet och har sedan dess växt till en världsgenrer med olika inriktningar som förmodligen aldrig kommer dö ut. Vi kan med glädje presentera det bästa inom reggaen just nu.

Labyrint
Labyrint är hiphop/reggae/dancehallgruppen från Uppsala som tagit Sverige med storm. Gruppen ligger bakom undergroundhits som "Vår betong", "Fingrarna i luften" och "När mörkret". 2011 släpptes det briljanta debutalbumet "Labababa" där "Ortens favoriter remix videon" har närmast sig 2 miljoner visningar på Youtube. Nu befinner sig Labyrint i studion och jobbar på nästa album som släpps på Redline/Universal under våren.

Dani M
Uppsalabon Daniel Monseratt a.k.a Dani M slog igenom med singeln "Babymother" som genomsyras av reggae och dupstep vilket också har blivit hans signum. 2012 släppte Dani M tillsammans med Kartellen singeln "Mina områden" som redan har en halv miljon visningar på Youtube. Vi spår en ljus framtid för detta rappande geni

King Fari Band
Med inspiration av olika rytmer och melodier från respektive bandmedlemmars hemländer skapas skön gungande reggae. Bandet startades upp i början av 90-talet och sedan dessa har de tillägnat mycket av sin vakna tid åt att turnera runt om i världen. Nu aktuella med skivan "Warrior Queen"