NGBG Gatufest är tillbaka

Film, mat, konst, skånska drycker och fler än 200 föreställningar på ett 20-tal scener. Intresset är stort när den hittills största upplagan av NGBG Gatufest går av stapeln i Sofielund lördag den 7 september.

Klockan 12 går startskottet för den fjärde upplagan av NGBG Gatufest på Norra Grängesbergsgatan. Fram till midnatt kan man då uppleva allt från rockkonserter och technomusik till filmvisningar och live-måleri – och mer därtill.

Det kommer även att finnas ett aktivitetsområde för barn samt ett antal mat och dryckesområden, med aktörer som Skånes Dryckesförening, Casey’s Fish & Chips och ett matcykelkollektiv på plats.

Årets festival sträcker sig över fyra sektorer – north, east, south och west – längs med Norra Grängesbergsgatan och in på kringliggande Norbergsgatan och Västanforsgatan.

NGBG Gatufest arrangeras av flera aktörer i området och inom Malmös kulturliv och är helt gratis att besöka. Nytt för i år är att man även kan stötta initiativet genom att bli medlem i NGBG Kulturförening.

Läs mer om NGBG Gatufest här.