Bild: Anton Strandh Bild: Anton Strandh

Ny svensk långfilm om mäns våld mot kvinnor på Filmstaden Malmö

Den här artikeln är ett tips från en läsare.

Vi vill tipsa om en ny svensk långfilm som heter "Isolering" och handlar om mäns våld mot kvinnor (med fokus på härskarteknik). I samband med Orange week och Orange day den 25 november så har den visningar på Filmstaden runtom i landet med visning den 5 dec - Malmö - Filmstaden (Storgatan) kl 17.45.

Filmens regissör kommer att närvara på plats och filmvisningen följs av ett kort filmsamtal med regissören samt publiken.

Filmen kommer att komma ut som skolfilm på sikt med tillhörande studiehandledning. Filmen har vunnit fem filmpriser på olika filmfestival, bl.a bästa svenska långfilm, bästa skådespelerska och bästa skådespelare. Filmen är producerad av Apostasis Productions AB och distribueras av Lucky dogs AB.

Vi har etablerat ett samarbete med UN Women Sverige och en del av filmens intäkter skänks till deras viktiga arbete för jämställdhet och att stoppa mäns våld mot kvinnor. Missa inte chansen att stödja oss i kampen mot våld i nära relationer. Vi står enade!

P.S Här är en artikel skriven om filmen https://www.mitti.se/nyheter/premiar-for-areks-andra-langfilm-6.3.179536.e32a5ee529 

Länk till bokningar: https://www.filmstaden.se/film/NCG385749/isolering
Filmtrailer: https://bio.se/film/ST00019572/isolering

Information
  • Datum
    5 dec. 2023
Plats
Filmstaden Storgatan
Biljetter