Trender, events och happenings - Malmö Modenatt

Malmö Modenatt - ett mecka för såväl tvättäkta fashionistor och trendintresserade som för dig som gillar att hålla dig uppdaterad inom modesvängen. Eller bara ha kul.

Den 9 november kommer alltså ett urval av Malmös bästa modebutiker inom kläder och make-up hålla kvälls- och nattöppet. Dessutom kommer stan att präglas av ett gäng roliga events och tillställningar, som självklart har en modeanknytning. Att det lovas specialpriser och exklusiva erbjudanden från medverkande butiker är något som kanske värmer extra i många modefantasters hjärtan. Och för dig som inte känner att du har stenkoll på alla de senaste trenderna hålls en rad seminarier, föreläsningar och snabbutbildningar för att ge dig inspiration och fördjupad modekunskap.

Det fullspäckade programmet bjuder på alltifrån In-store-events, live-uppträdanden, och Opening party till mingel, modevisningar och stor efterfest.

Bland de medverkande butikerna hittar man bland andra Hope, Aplace, Meadow, Solo, Common, Brillor å sånt och många fler. Albin Gromer står för liveuppträdande och Victors på Lilla Torg för den stora för- och efterfesten.

Se hela programmet här | www.modenatt.se