Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Köttbaren

3,5 • 4 recensioner
Köttbaren

Äntligen har Melker Andersson och GruppF12 tagit steget till Malmö. Efter succén med Köttbaren i Stockholm tog man hösten 2013 konceptet till det nyrenoverade handelskvarteret Caroli. Som man hör på namnet är detta en restaurang som är helt och hållet köttorienterad. Konceptet är enkelt. Köttbaren har valt ut de råvaror som de själva föredrar när de lagar mat. Det ska finnas något som inspirerar till en middag för dig själv eller hela familjen. Här finns många fina take away-rätter, som vakuumförpackade långkok, redo att värmas på hemma. Dessutom finns en deli där du kan köpa kött, charkuterier och andra fina specialitéer.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Adam L.

Väldigt kul att GruppF12 har tagit steget utanför Stockholm. Detta är en riktig pärla i Malmö. God stämning, trevlig personal och fantastiska kötträtter, med betoning på kött och bearnaise.

Malin S.

Härligt ställe med hög puls. Det är lite industrifeeling med härlig charkdisk med stort utbud av råvaror att köpa hem. Vi satt vi ett långbord vid fönstret, trots att vi delade bord med andra hade jag och min kille ändå en mysig intim middag. Visa hela »

David A.

Efter 2 tidigare recensioner med höga betyg så lät detta stället bra, men var beredd på krossade drömmar.

Åkte till köttbaren en fredag för att inmundiga en smarrig hamburgare. Efter beställningen så kom burgaren på 1 minu... Visa hela »

Baba V.

BABA älskar det här! Men minus pga personal!