Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

En romantisk weekend, en tjusig middag mitt i vimlet eller en afterwork som hålls igång med hjälp av stans hetaste dj:s. MJ's är inte bara ett modernt hotellkoncept – detta är även en av Malmös hetaste mötesplatser.

Bland Gamla Västers mysiga kullerstensgator, medeltida hus och krogtäta torg har tidigare exklusiva Mäster Johan bytt skepnad och ställt dörren på vid gavel. Idag är det MJ's som bjuder in till urbant hotell, restaurang och bar i hjärtat av Malmö.

Här tar man fasta på Malmös kosmopolitiska sida i mycket av inredningen, bland annat med mörka trätoner, ljusa marmorytor och guldaccenter i loungen. Mest iögonfallande är kanske den nästintill ikoniska rosa flamingostolen som står vid dörren ut mot den grönskande matsalen.

I huvudmatsalen, med ett flera våningar högt glastak och växtrik inredning, serveras såväl lyxig hotellfrukost som lunch och middag. Både kvällsmenyn och lunchmenyn utgår från säsongsbetonade grönsaker från lokala grönsaksodlare. Kvällsmenyn består av mellanrätter där man kan välja bland vegetariskt, kött eller fisk. Vinerna väljs ut av restaurangens sommelierer. Lunchen utgår från vegetariska rätter som kan kompletteras med dagens protein.

På helgerna är det allt som oftast afterwork med dj:s och gott om liv i baren. Öl och vin i all ära, men här står även cocktails högt i kurs. Välj bland klassiker eller barens egna versioner.

Se även Lillies

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
1 maj 2019 · Uppdaterad

Recenserar utifrån drink perspektiv. Kunnig personal som rekommenderades oss drinkar utanför drinkmenyn. Härlig kitschig miljö. Super ställe i sin enkla svårighet.

Obs: uppdatering. Dag nummer två vi var där fick vi en vattnig whiskey sour och en s... Visa hela »

21 jun 2019

Restaurangen var grymt trevlig. Otroligt mysig innergård där man kan spendera otaliga timmar för både mat och drinkar. Minns inte vad jag åt för förrätt, men huvudrätten var magisk, likaså servicen. Ett av Malmös bästa ställen, sä... Visa hela »

12 jul 2022

Härlig stämning

15 sep 2019

Igår besökte vi hotellet för en drink eller två, vi hade tidigare på kvällen försökt få bord i deras otroligt vackra restaurangdel men det var självklart fullbokat. Vilket är helt förståligt! 😍

Lokalerna var superfina och... Visa hela »

29 dec 2019

Bodde på detta underbara hotell får någon månad sedan och jag älskar det!
Oroligt fin lobby och bar med härligt sorl och lite senare på kvällen, puls. Inredningen är mysig färgglad utan att bli skrikigt.
Rummen är rymliga och mysi... Visa hela »

15 sep 2018

Hotellet är en pärla! Riktikt cool!

12 aug 2019

Miljön var väldigt mysig och gemytlig och drickan var bra. Men maten var under all kritik och som smakade salt och bränd. Dessutom upptäckte vi en larv i vår mat. Inget reducerat pris pga larven fick vi och maten var väldigt dyr. Skulle kunna ta en drink där, men... Visa hela »

15 aug 2022