MJ's

4,2
12 betyg
$$$
Hotell
MJ's
4,2
12 betyg

En romantisk weekend, en tjusig middag mitt i vimlet eller en afterwork som hålls igång med hjälp av stans hetaste dj:s. MJ's är inte bara ett modernt hotellkoncept – detta är även en av Malmös hetaste mötesplatser.

Bland Gamla Västers mysiga kullerstensgator, medeltida hus och krogtäta torg har tidigare exklusiva Mäster Johan bytt skepnad och ställt dörren på vid gavel. Idag är det MJ's som bjuder in till urbant hotell, restaurang och bar i hjärtat av Malmö.

Här tar man fasta på Malmös kosmopolitiska sida i mycket av inredningen, bland annat med mörka trätoner, ljusa marmorytor och guldaccenter i loungen. Mest iögonfallande är kanske den nästintill ikoniska rosa flamingostolen som står vid dörren ut mot den grönskande matsalen.

I huvudmatsalen, med ett flera våningar högt glastak och växtrik inredning, serveras såväl lyxig hotellfrukost som lunch och middag. Både kvällsmenyn och lunchmenyn utgår från säsongsbetonade grönsaker från lokala grönsaksodlare. Kvällsmenyn består av en trerättersmiddag med något för alla smaker. Vinerna väljs ut av restaurangens sommelierer. Under lunchtid kan du välja mellan veckans vegetariska, veckans fisk och veckans kött.

På helgerna är det allt som oftast afterwork med dj:s och gott om liv i baren. Öl och vin i all ära, men här står även cocktails högt i kurs. Välj bland klassiker eller barens egna versioner.

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,2
12

Recensioner av MJ's

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Här har jag bott i många många år, redan innan då det var Mäster Johan. Nu som MJ's en helt annan stil men lika bra. Alltid lika härligt att checka-in här. Rummen är stora och härliga, lobbyn är mysig och inbjudande att hänga i med...

Nja frukost var sådär

Ett av dom bra ställena enlig mig och frugan. Bra service och god mat! Rekommenderas ⭐️

·

Recenserar utifrån drink perspektiv. Kunnig personal som rekommenderades oss drinkar utanför drinkmenyn. Härlig kitschig miljö. Super ställe i sin enkla svårighet.

Obs: uppdatering. Dag nummer två vi var där fick vi en vattnig whiskey sour och en s...

Restaurangen var grymt trevlig. Otroligt mysig innergård där man kan spendera otaliga timmar för både mat och drinkar. Minns inte vad jag åt för förrätt, men huvudrätten var magisk, likaså servicen. Ett av Malmös bästa ställen, sä...

Härlig stämning

Igår besökte vi hotellet för en drink eller två, vi hade tidigare på kvällen försökt få bord i deras otroligt vackra restaurangdel men det var självklart fullbokat. Vilket är helt förståligt! 😍

Lokalerna var superfina och...

Bodde på detta underbara hotell får någon månad sedan och jag älskar det!
Oroligt fin lobby och bar med härligt sorl och lite senare på kvällen, puls. Inredningen är mysig färgglad utan att bli skrikigt.
Rummen är rymliga och mysi...

Hotellet är en pärla! Riktikt cool!

Miljön var väldigt mysig och gemytlig och drickan var bra. Men maten var under all kritik och som smakade salt och bränd. Dessutom upptäckte vi en larv i vår mat. Inget reducerat pris pga larven fick vi och maten var väldigt dyr. Skulle kunna ta en drink där, men...

Representerar du MJ's?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av bar är MJ's?

Vi har klassificerat MJ's som:

  • Cocktailbar

Vilken typ av mat serveras på MJ's?

På MJ's serveras bland annat:

  • Vegetariskt
  • Europeiskt
  • Internationellt
  • Skandinaviskt
  • Smårätter

Vad kostar det att äta på MJ's?

MJ's ligger i prisklassen Mellanklass ($$$).

Har MJ's vegetariska alternativ på menyn?

Ja, MJ's har vegetariska alternativ på sin meny för dem som föredrar att äta köttfritt.

Serverar MJ's lunch?

Ja, MJ's har lunchserveringar.

Var ligger MJ's?

MJ's ligger på Mäster Johansgatan 13, 211 21, Malmö Centrum. I närheten ligger Stortorget, Malmö.