Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Beba Barnbutik

3,7
3 betyg
Redigera Beba Barnbutik
Beba Barnbutik

Denna barnbutik som ligger på Mäster Nilsgatan erbjuder ett stort sortiment för de som väntar på eller redan har barn. Här finns allt från skötbord, barnvagnar och bilbarnstolar till leksaker, nappflaskor och bärselar. Här hittar man produkter till de allra minsta barnen till de lite större från varumärken som bland annat Bugaboo, Phil & Teds, Maxi Cosi, Quinny, Amvina, Rätt Start, Carlo Baby, Segr, Careb och många fler.

Användarbilder på Beba Barnbutik Visa alla

  • Lägg till bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
30 jun 2021

Ann-Mari är helt fantastisk och ger service och stöd när man som mest behöver det. Hon är verkligen mån om kunden! Undvik andrahandsköp på barnvagnar o köp allt hos Beba. När det blir fel är det så värt det!

6 apr 2020

Supernöjd med Beba butiken! Var inne med min sambo och skulle köpa vagn, fick hjälp snabbt av Ann-Mari. Varken jag eller sambon hade koll på någonting så vi va i butiken i ca 1h första gången, personalen va så hjälpsam och tålmodig. Efter... Visa hela »

15 apr 2019

Verkligen dålig service efter köp. Tex har du som kund inte öppet köp som man brukar ha i alla andra affärer.

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.