Humana Second Hand

inga betyg
Butik
Hemsida
Humana Second Hand
inga betyg
Hemsida

Hela grejen med second hand är, förutom de miljömässiga och sociala aspekterna, att skapa en unik garderob med ett personligt uttryck. Och det är Humana bra (för att inte säga bäst i stan) på. I butiken på Möllevångsgatan hittar du uppsjö av tröjor, skärp, slipsar, skor, skjortor, kjolar, klänningar...

...jackor, toppar, blusar, stövlar, flugor, boots och byxor, för att nämna en del av det breda utbudet. På 200 kvadratmeter shoppar du välsorterad second hand, med ett sortiment som rör sig från 90-talet och bakåt. Tyngdpunkten ligger på kläder och accessoarer från 70- och 80-talet.

Priserna rör sig i segmentet överkomligt, men utan att man för den saken skull tummar på kvalitén. Personalen har en utmärkt förmåga att skilja agnarna från vetet, och urvalet är välsorterat och omsorgsfullt presenterat. Butiken fylls kontinuerligt på med såväl accessoarer som kläder och skor för både män och kvinnor. Stor fokus läggs på skyltfönstren, där en Gaultiertröja från 1989 kan trängas med en Kenzoklänning från 1982, för att veckan efter lämna plats för en Barbouroljerock eller hemstickad töja. Plaggen säljs varje onsdag klockan 10 och det är först till kvarn som gäller för att säkra fyndet.

Humana tillhör det världsomspännande nätverket People to People som driver långsiktiga projekt i Afrika, Asien och Sydamerika.
 Syftet är att skapa ett överskott till förmån för utvecklingsprojekt och sprida information om levnadsförhållandena i tredje världen. Just nu stödjer humana bland annat projekt för Aids-bekämpning, miljöförbättring och lärarutbildningar. Idag driver organisationen fyra butiker i Sverige.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Humana Second Hand Användarbilder

Recensioner av Humana Second Hand

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Humana Second Hand!