Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Ahlgrens Konfektyr Malmö

5,0
1 recension
Redigera Ahlgrens Konfektyr Malmö
Ahlgrens Konfektyr Malmö

Ahlgrens konfektyr är en av tungviktarna inom chokladbutiker. Med egen tillverkning och chokladtradition som sträcker sig tillbaka till 1900-talets början kan du vara säker på att få choklad i toppklass.

En klassiker för Malmös chokladälskare är Ahlgrens som ända sedan 1900-talets början har skämt bort Lund- och Malmöborna med choklad och praliner av högsta kvalitet. I dag förenar butiken det bästa från förr med modernare smaker och former. Med egen chokladtillverkning hos Martine Jamart i Bryssel samt ett imponerande sortiment av andra chokladmärken kan du vara säker på att alltid hitta någonting som du tycker om.

Hos Ahlgrens blir det nämligen tydligt att det är just samspelet mellan ingredienser av hög kvalitet, tillverkningsmetod och förpackning som resulterar i sagolikt goda praliner och tryffelkulor. Godbitar som förgyller de flesta tillfällen - födelsedagar, allahjärtansdag eller lyxiga vardagskvällar. Bäst blir det kanske ändå kring de stora högtiderna. Under påsken kan du förutom de traditionella marsipankycklingarna hitta handgjorda äggskal i choklad och påskägg som påminner om små konstverk. Så fort julen närmar sig tar söta chokladdoppade marsipangrisar plats i glasdisken bredvid chokladförpackningar som kan tillfredsställa den mest kräsna. Skulle du mot förmodan tröttna på choklad kan du istället frossa i lakritsutbudet av Johan Bülow med bland annat het habanero chililakrits.

Se även:

Ahlgrens Konfektyr Lund

Ahlgrens Konfektyr Saluhallen Lund

Användarbilder på Ahlgrens Konfektyr Malmö

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
24 okt 2019

Favorit sen många år tillbaka. Stort utbud av lyxiga choklad, min favorit är mörk nougatryffelstång

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.